maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Kaveri kutsui ryhmään facebookissa. Ryhmän ideana on kannustaa pitämään itsensä kunnossa fyysisesti nyt alkavana vuonna. Tarkoits olisi päästä alle 10% rasvoihin ja pysyä siellä. Aika kunnianhimoinen tavoite, mutta ehkä juuri se ryhmän kannustus ja paine voisi olla pieni apu.

Tänään tuli edelleen herkuteltua, mutta nyt illalla aloin tekemään hieman parempia valintoja ruokailun suhteen. Petraamista riittää edelleen.

Treenit.

25 x ylätaljavetoa 95kg
50 x maastavetoa 65kg
50 x punnerruksia
25 x 2 yhden jalan kyykky penkiltä
100 x Floorwiper
25 x 2 rinnalleveto ja punnerrus 16 kg
25 x ylätaljaveto 95kg

Aika 36:02 minuuttia.

Huomenna tutee tuon kropassaan. Pitää tehdä hieman palauttavaa treeniä. Mutta muutamia huomioita päivän treeneistä.

Minulla ei ollut varsinaisia jumppavaatteita mukanani. Ajattelin kuitenkin että parempi käydä tekemässä jotain, kuin jättää menemättä salille hyvän "tekosyyn" turvin. Toiseksi, tuo kyseinen treenihän on siis "300" treenin innoittama. Syy, miksi se ei ollut täydellinen kopio, johtuu treenitilasta: ei ollut sopivaa tasoa mihin tehdä tasajalkahyppyjä, ei leuanvetotankoa (wtf?) eikä floorwipereitä pystynyt tekemään lattialla, joten tein ne penkkipunnerrus -penkissä. Mutta sainpahan tehtyä treenin ja kun katselin vanhoja 300 -aikoja, niin tämä kuuluu parhaimpiin. Voiko verrata, koska kyseessä ei ollut puhdas 300? Ehkä ei.

Ei kommentteja: