keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kuulumisia.

No niin, ei oo vähään aikaan tullu kirjoiteltua blogiin mitään. Pitäisi varmaan alkaa taas kirjoittamaan tätä päiväkirjan tyyliin. Nykyisin tuntuu ettei jengi jaksa lukea mitään, vaan aika paljon pistetään videoblogeihin? Ei se nyt varmaan mikään ongelma ole suurelle osalle ihmisistä... mutta mietin vaan että onko meistä tulossa laiskoja senkin suhteen?

No anyway, puolen vuoden sisällä on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Yhtään tupakkaa ei ole palanut ja olen korvannut sen mm. treenaamisella. Tässä on ollut (ehkä tietämättäänkin) treeniporukka motivoimassa, kiva huomata kun muut jaksaa treenata kiireestä huolimatta. Paino oli keväällä 100+, nyt oli 90kg paikkeilla. Kunto kohonnu ja elämä hymyilee oikeastaan kaikin puolin.

Mutta pitääpä laittaa kuvat vielä ihan vertailun vuoksi. Hyh hyh, kun katsoo tuota kevään loppupuolen kuvaa... oli ehkä aikakin tehdä jotain.


Tosiaan tuolloin loppui röökaaminen ja jatkuva herkkujen syönti. Ei nyt ehkä ihan maailman huonoin kunto, mutta aikas huolestuttava kuitenkin. 

No, sitten tulikin sprintit mukaan kuvioihin. Niillä oli jonkin verran vaikutusta, mutta vasta kun oikeasti alkoi tekemään ruokavaliolle jotain alkoi tuloksia näkyäkin ihan oikeasti. Tässä siis heinäkuun loppu - elokuun loppu: 


Eli kun oikeasti teki syömisille jotain niin sit alko tapahtua. Edelleen kiinnitin enemmän huomiota hiilarien vähentämiseen ja tämän aamuinen kunto oli tämä:


Olen muutamana päivänä ollut kuivemmassakin kunnossa, mutta tämä lienee kuitenkin se tämän hetkinen keskiarvo. Tyytyväinen en ole varmaan koskaan, mutta ihan hyvä suunta. Matka jatkuu...

Ei kommentteja: