tiistai 18. joulukuuta 2007

Life is beautifull...

...lauletaan Sixx.Am:n samannimisessä kappaleessa. Loistavat sanoitukset kerta kaikkiaan. Olkoon se tämän päivän tunnuskappale.

En ole pitkään aikaan tänne mitään kirjoitellut, kun olen ollut täysin uuden Macin maailmassa. Aikaisemmin olen siis omistanut vain PC:itä, mutta nyt (hinnasta huolimatta) päätin hommata itselleni Macin. Kuvankäsittely pitäisi olla helpompaa/varmempaa/nopeampaa. Hyvinhän tuo tuntuu toimivankin, vaikka en ole sitä vielä paljon päässytkään testaamaan. Ehkä kun saan jonkun pienen porukan kasattua, niin voisin ensi työkseni tehdä vaikka jonkun musavideon? Täytyy katsella...

Treenaamaan olen ehtinyt myös välillä, ja treenaamisen tarkoitus on jo jonkun aikaa ollut painonpudotus (tai oikeammin tehokkuuden parantaminen). Kolmen viikon aikana paino onkin pudonnut melkein 5 kiloa (95.5->90.9). Ruokailu on pysynyt suunnilleen samana kuin edellisen kerran kirjoitellessani, päivisin olen onnistunut syömään jonkun salaatin, yleensä kanasalaatin.

Treenit viime viikolla:

ma 10.12
Penkkipunnerrustreenit, yht 14 sarjaa.
BJJ 1½tuntia

ti 11.12
säkkitreeniä 30min yhteen menoon, 100 vatsaa
+pientä extraa

ke 12.12
maastavetoa (Top-Deadlift, eli vain loppuojennusta 105% 1RM:stä, eli tällä kertaa 190kg)
Lukkopainia 1½ tuntia

to 13.12
kuntopyörää 30min.

Meni sitten vkoloppu hyvinkin pitkälle pikkujouluista toipumisessa ja uuteen koneeseen tutustuessa. Eilen sitten sain aloitettua uuden treeniviikon.

Penkki+kyykky -supersarja
Penkissä 70kg, kyykyssä oma paino 90kg
10->1 eli pyramidi alas. Tuli mieleen, että pitää joskus kokeilla tuo sekä ylös että alas samalla kertaa. Nyt on kyllä jalat aika kipeänä, tuleehan tuossa toistomääräksikin 55 toistoa.
+ BJJ 1½ tuntia.

Tänään onkin sitten vähän hiljaisempaa noiden treenien suhteen...

Ei kommentteja: