tiistai 27. marraskuuta 2007

Vendetta.

Olen pidemmän aikaa jo työstänyt sarjakuvaa. Aloitin tuon kyseisen sarjakuvan tekemisen varmaan jo vuonna -97. Varmaan puolisen vuotta sitten kaivoin tuon vanhan sarjakuvan jälleen esiin. Tuossa ylhäällä sitten pientä esikuvaa siitä, millaista jälki on nykyisin. Tosiaan, kun nyt vertaa siihen, mitä aikanaan tuli piirreltyä, niin jälki on ihan toiselta planeetalta. Voiko siis ihmissilmä kehittyä? Kyllä ainakin tuon mukaan, paljonkin. Oppii etsimään niitä muotoja, mitkä ovat tärkeitä silmille. Mutta juuri noiden mielenkiintoisten asioiden piirtäminen paperille onkin helppoa. Pienet yksityiskohdat on juuri niitä, mitä ei millään jaksaisi piirrellä, vaikka juuri ne asiat itseasiassa tekevät isosta kuvasta hienon.

Nyt olen tullut niin pitkälle, etten enää ole ollenkaan tyytyväinen vanhaan piirrustusjälkeen. Eli toisin sanoen pitäisi piirtää yli puolet sarjakuvasta uusiksi. Saas nähdä, jaksanko sellaiseen urakkaan enää lähteä...

Eiliset treenit.

BJJ-treeniä 1½ tuntia. Oikein riittävästi sille päivälle, kun ei ole tullut treenattua pariin viikkoon sitäkään (syynä ei ole laiskuus).

Tänään:
30min. Transporter-machinea.

"1" eli 10x1. Painona käytin 95% 1RM:stä eli tälle päivälle 105kg. Tai näin siis piti olla mutta kun laskin treenin lopuksi tuon tangon vielä uudelleen, niin huomasin lyöneeni tankoon 110kg? Eli treenasin "ykkösiä" 10x! Ei ihme että vähän tuntuu...

Ylläolevan "1"-treenin löysin Crossfit.Com -sivuilta. En muista millä nimellä se siellä oli.

Siinä olivat aamutreenit.

Iltatreeni: 30min varjonyrkkeilyä 1kg käsipainot kädessä.
3min töitä, 1min lepoa. Yhteensä n.30min. Aika kova treeni...

Syömingit.

Olen pikkuhiljaa alkanut taas saamaan itseäni niskasta kiinni. Tuo maanantai aamun paino hirvitti jo aika lailla. Nyt kuitenkin olen ottanut linjan syömisiin siten, että ateriaan kuuluu aina yksi proteiininlähde ja yksi hiilihydraattilähde. Esimerkiksi purkki tonnikalaa ja omena jälkiruuaksi. Varsinaiset isot ateriat jätän tällä viikolla pois, eli en syö ulkona ollenkaan. En viitisi alkaa näitä kaikkia safkoja kirjoittelemaan, koska ne ovat omalla kohdallani aika samanlaisia päivästä toiseen. Yritän kuitenkin syödä proteiinit oikeasta ruuasta, ainoastaan treenin ympärille rakennan proteiinisafkat jauhoista. Hiilihydraattilähteet tällä hetkellä puhtaasti hedelmistä ja marjoista, jopa treenin kanssa.

Ei kommentteja: