sunnuntai 10. helmikuuta 2008

What does not kill you, makes you stronger. Part III

Taas on aikaa vierähtänyt, ettei ole ehtinyt tänne paljo kirjoittelemaan. Työssä ollut kiireistä tässä pari vkoa, tällä vkolla ehdin treenaamaan vain pari kertaa, kun edellisellä viikolla ehdin treenata monta kertaa.

Viime vkolla kävin kokeilemassa vähän thainyrkkeilyä. Lähinnä siinä potkittiin thai-padeja. Huomaa heti kun lähtee oman leipälajin ulkopuolelle, paikat meni heti aivan rikki. Päkiät olivat aivan rakoilla kovalla puulattialla tanssahtelusta, molemmat kyynärpäät aivan mustelmilla (potkut tulivat padeista läpi) ja molemmissa lantioissa isot mustelmat. Omissa painitreeneissä kun harvemmin tulee pieniä mustelmia isompia haavereita.

Omissa treeneissä olen yrittänyt ottaa sellaisia tekniikoita, joista saisi rakennettua konseptin. Yhden hyvän lähteen olen juuri sellaiseen systeemiin löytänyt ja se on todella muuttanut käsitystäni painimisesta. Tarkoitan konseptilla sitä, että on koko ajan suunta omalle tekemiselle. BJJ:ssä olen aina yrittänyt vain randomilla saada jonkun kyseisen tekniikan toimimaan. Tärkeämpää kuin osata lukematon määrä tekniikoita (ei, en aio sanoa on hyvä osata yksi hyvin) on, että se määrä joka sinulla on toimii saumattomasti yhteen. Olen oppinut viime aikoina n. 10 uutta tekniikkaa ja olen alkanut ymmärtää niiden yhteentoimivuutta. Näiden tekniikoiden oppiminenkin on perustunut siihen, että ne toimivat YHTEEN. Eivät siis ole randomilla esiin heitettyjä, yksittäisiä tekniikoita.

Tätä on syytä tarkastella huolella.

Syöminen

Päälaellaan. Koko ajan tulee ahmittua kaikkea herkkua. Että sitä osaakin olla välillä niin selkärangaton. Olen vähentänyt proteiinin syönninkin minimiin, mikä on tietysti pitänyt painon alhaalla ja rasvaprosenttimittarin mukaan rasva% olisi laskenut. Tuokin on ihan p*skaa. Kyllä tuo rasvamittari varmaan pitää paikkansa jollain tasolla, mutta eihän se nyt noin mene, että lakkaat liikkumasta ja syöt mitä sattuu sitten paino laskee. Aika aloittaa TAAS alusta. Onkhan tässä meneillään joku ihan ongelman tasoinen juttu, vai olenko vain huono pysymään rutiineissa:)

Treenit:

Eilen 1 tunti salilla, en oikein osannut tehdä mitään kunnollista. Vähän käsiä. Vähän olkapäitä. Vasta kun hyppäsin tatamille, pääsin kunnolla vauhtiin. Otin hyvän kuntojumpan, millä pyrin rakentamaan kestävyyttä yläkroppaan, joka on aina ollut heikko alueeni.

Sitten vielä päälle muutama minuutti mattopainia Gi päällä. Pahoitteluni vielä treenikaverille, kävi pieni vahinko sparratessa.

Ei kommentteja: