tiistai 29. huhtikuuta 2008

Damages.

Jep. Sama nilkka kuin aina ennenkin. En vielä tänään käynyt lääkärillä, huomenna sitten. Mutta aika mukava yllätys näin vähän ennen kisoja. Tosin luulen, että saan jalan kuntoon ennen tähtäämiäni kisoja, olisi vain ollut mukava nyt viikonloppuna käydä "lämmittelykisoissa", mutta ne jää kyllä väliin väkisinkin.

Tällaisina aikoina mietin miten saisin ajan mahdollisimman hyvin käytettyä. Tuossa onkin jäänyt muutamia elokuvia katsomatta kiireiden takia, mutta en tarkoita sellaista tekemistä. Ennemminkin aikaa tutkailla itselleen uutta tekniikkaa. Tai tehdä musiikkia (siinä olen kyllä verrattain onneton, vaikka Mac:lla sekin pitäisi olla helppoa).

Mutta yksi asia on erityisesti jäänyt harmittamaan. Meditointi. On ollut aikoja ja paikkoja milloin on pitänyt tätä kokeilla oikein toden teolla ja välillä olen saattanut sitä muutaman minuutin tehdäkin. Mutta yksi uusi tekniikka on vielä kokeilematta. Ja kyseinen tekniikka vaatii kerrallaan tunnin. Siinä huomisen homma.

Ajattelin kokeilla myös painonpudotusta pelkän ruokavalion avulla. Onhan tässä muutama päivä aikaa kokeilla, lähtisikö pari kiloa ihan pelkällä proteiinikuurilla. Jos vaikka pääsisin alempaan painoluokkaan.

Treenit

13x3 leuanvetoa, aikaa 3 leuan vetämiseen minuutti. Ilman heilautusta. Yht. 39 leukaa.

"Minute Pyramid".
Tällä oli kyllä oikeakin nimi gymjones.com -sivuilla, mutta en sitä tähän hätään muista. Ideana kuitenkin, että jokaisen kuluvan minuutin aikana pyritään tekemään yksi toisto enemmän kyseistä liikettä kuin edellisellä minuutilla. Minuutin sisällä saa pitää taukoja tekemisessä, mikä tietenkin lyhentää lepoaikaa. kun ei enää pysty ylittämään edellisen minuutin suoritusta, loppuu siihen.

Tukkipunnerrus (painavimmalla mahdollisella) 1->13

Istumaannousu kädet suorina pään yläpuolella 1->9

Oikein sopivat treenit. Aikaa meni pikkuisen yli puol tuntia.

Ei kommentteja: