keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Status.

Tämän hetkinen paino: 95kg. Aika paljon näihin voimatasoihin nähden...

Aloitin tässä uuden ohjelman, jonka tarkoituksena on olla ensi kesänä kovassa kunnossa. Sekä (kamppailu)taidollisesti että fyysisesti. Unohtamatta henkistä kasvua. Ohjelmalla on nimi, jonka pidän omana tietonani. Nimesin sen kuitenkin niin, että saan pelkästään ohjelman nimen ajattelemisesta inspiraatiota ja motivaatiota jatkaa.

Muistan lukeneeni joskus kehonrakennuslehteä, jossa sanottiin, että tavotteiden asettelu koituu monen aloittelijan, ja kokeneemmankin konkarin, kompastuskiveksi. Joko alussa kuvittelee pääsevänsä liian nopeasti huippukuntoon tai edistyneemmällä tasolla jäädään "tyytyväisenä" pysyttelemään omaan huippukuntoon, mentaliteetilla "jos se ei ole rikki, miksi korjata sitä? Tämähän riittää".

Mielenkiintoista tuossa lukemassani artikkelissa oli kuitenkin se, miten esimerkiksi Arnold Schwarzenegger kuvitteli hauiksiensa kasvavan vuorenhuippujen kokoisiksi. Tarkoituksena onkin kertoa kropalle, mielelle ja erityisesti alitajunnalle, ettei ole rajoja. Ihmiskeho pystyy enempään kuin voimme ikinä kuvitella. Ihminenhän ei kuulemma pysty käyttämään kuin murto-osaa omista kyvyistään ja taidoistaan. Ihminen pystyy muistamaan jokaisen elinvuotensa jokaisen päivä. Ihminen pystyy nostamaan monta kertaa oman painonsa verran painoa.

No limits,

Juji

Ei kommentteja: