tiistai 5. toukokuuta 2009

Anabolisen(kin) dieetin ongelmia.

Ensinnäkin, pelkään pelkän tämän kertaisen kirjoitteluni antavan minusta sellaisen kuvan, että olen kiukutteleva kakara, kun muu maailma ei suostu tanssimaan pillini mukaan.

Ehkä siinä jotain perää onkin. Harmittaa suuresti, kun minun ei anneta vain noudattaa haluamaani ruokavaliota niin kuin haluan. Ymmärrän, että ihmiset ovat huolissaan siitä, kun syön viikolla rasvaista ruokaa. Ja itseasiassa vkoloppuna syön yleensä vieläkin epäterveellisemmin, mutta se johtuu tästä Anabolisen Dieetin opettelusta, en osaa olla herkuttelematta, kun viikolla syön hyvin orjallisesti (hyvää, rasvaista ruokaa).

Mutta siltikin. Kunhan vain saan nämä lomat lusittua, aion syödä 100% tarkkuudella A-dieettiä. Suurempi ongelma tällä hetkellä on, ettei minulla ole mahdollisuutta syödä ko. dieettiä. Kaksi syytä: sosiaalinen paine ja kalorien vähäisyys (jos päätän kieltäytyä hiilareista kokonaan). Ongelma ei todellakaan ole siis siinä, ettenkö voisi pysyä dieetissä, vaan siinä että se tavallaan kielletään minulta! Hyvä tosin tiedostaa nämä ongelmat nyt jo, niin vastaavasti seuraavalla lomalla minun ei tarvitse kärsiä omasta hölmöydestäni.

Siksi rankaisen itseäni henkisesti "huonosti" syömisestä. Tunnen jatkuvaa huonoa omaatuntoa hiilarien syömisestä, sillä viime viikolla sain NÄHDÄ tuloksia:

Omalla painolla maastaveto: 25 toistoa ilman taukoja

Omalla painolla takakyykky: 25 toistoa ilman taukoja

Omalla painolla penkkipunnerrus: 8 toistoa ilman taukoja

Dippi omalla painolla: 15 toistoa ilman taukoja

Leuanveto: 15 toistoa ilman taukoja

Tulokset eivät ole ihmeellisiä, mutta verrattuna viime aikaisiin tuloksiin ne ovat. Lisäksi paino on pysynyt nätisti 90kg hujakoilla (tämän viikon vuoksi uskon painon kohoavan ylimääräisten hiilarien/hormonitasojen laskun vuoksi). No, se jää nähtäväksi, loman alkaessa paino oli 90,6kg. Kalorimäärät jäivät tosin viikolla lähes joka päivä alle 3600, mutta opettelu jatkuu..

Ei kommentteja: