tiistai 19. toukokuuta 2009

Anabolinen Dieetti jatkuu...

Aika hyvin jatkunut tämä A-dieetin kokeilu.

Mietin tuossa yksi päivä, että miksi kukaan haluaisi enää luopa dieetistä, kun kerran on päässyt sen makuun ja nähnyt tuloksia. Tänään sain hetkellisen ahaa-elämyksen: kaikkeen tottuu/tylsistyy. Aika yksipuolista sapuskaa huomaa välillä vetäneensä. Aamulla pekonia ja munia, päivällä makkaraa, välipaloina metwurstia jne.

Tuokin on sellainen asia, että siihen pystyy vaikuttamaan omilla valinnoilla, eli lähtee vaan etsimään erilaisia ruokia.

Vkoloppuna tuli vedeltyä huolella karkkia, taas. Mutta lukaisin myös Dipasqualen kirjan uudelleen ja siinä sanottiin mässäilyn olevan ihan normaalia alkuvaiheessa. Ja minähän mässäilin:

1kg irtokarkkeja (suklaata, salmiakkia yms.)
3 Kismetiä
2x 1,5L CocaColaa
1 perhepizza
1,5 L Pepsiä (kyllä, viitisen litraa limua)

Tämä kaikki siis kahteen päivään. "Terveellisinä" ruokina söin mysliä, kotiruuan, hedelmiä, maitoa, rusinoita... Varmaan tuli ahmittua 4000kcal. Sekin tosin lienee ollut vähemmän kuin edellisenä vkoloppuna. Hurjia lukemia. Normaalisti ei viikolla meinaa päivältä tulla edes 3000kcal kasaan.

Mutta sitä voimaa, mitä tunsin mennessäni salille sunnuntai-iltana! Maastaveto oli aivan lastenleikkiä, paino tuntui naurettavan kevyeltä (liian vähän painoja?):

Treenit

Su
Maastaveto 20min. Niin monta 6-sarjaa, kuin jaksaisin. Painoa laitoin 105kg. Päälle pientä leuanveto ja dippi sarjaa, ei mitään ihmeellistä.

Tulos: 12 sarjaa, eli 72 toistoa.

Ja tämä vielä iltatreeniksi...

Ei kommentteja: