sunnuntai 26. elokuuta 2007

Juji (version 2.1), päivitetty versio.

Miksi tämä blogi?

Ensinnäkin, uusi aikakausi alkaa Jujin aikakirjoissa. Tästä päivästä, 2 päivää ennen 300:n ilmestymistä, alkaen aion lähteä tavoittelemaan vuoden 2003 kuntoani. Tiedän työvälineet sitä varten, kysymys on vain sitoutumisesta.

Viime aikojen syömiset ovat olleet kohdallani todella päin ____. Olen syönyt karkkia, suklaata ja roskaruokaa ylenmäärin. Ja sitä sokerillista kokista. Proteiinimäärät ovat olleet säälittävän alhaalla. Paino on kuitenkin jostain syystä pudonnut, lienee lihasmassa hävinnyt hieman!?

Siksipä tämä Blogi auttaa minua pysymään linjassa syömisen kanssa (bodybuilding is 90% nutrition). Samoin treenitottumukset pitää saada kohdilleen, tosin siihen on viime aikoina vaikuttanut lähinnä flunssa, joka ei meinaa päästää otteestaan vieläkään, jatkuttuaan jo toista viikkoa.

Tälle Blogille aion olla rehellinen, koska vain siten saan huonon omantunnon roskaruuan syömisestä. Tarkoitus ei ole vetää hiilareita nolliin, vaan syödä järkevästi ja monipuolisesti. etenkin tuo monipuolisuus on itsellä aika vaikeaa, kun on aika laiska keksimään uusia ruokia.

Ei kommentteja: