sunnuntai 17. elokuuta 2008

Motivaatio...

...on ollut hieman hukassa. Hyvin kyllä jaksaa kuntoa pitää yllä, etenkin kun kesällä sai hieman erilaista harjoittelua tehtyä. Mm. kuntopallo-jumppaa, uintia... Nyt on sitten aloitettava kaupungissa treenaaminen.

Kamppailulajien harjoittelu on jäänyt harmikseni aika taka-alalle. Kontakti ei oikein ole houkutellut. Ja kieltämättä tuo kuntoharjoittelukin oli hieman vastenmielistä hetken aikaa. Syynä siihen saattoi tosin olla, että toissa vkoloppuna tuli juhlittua hieman liikaa. Krapula taisi kestää melkein kokonaan tämän viikon. Jonku verran sain kuitenkin liikuteltua itseäni.

Treenejä.

1. Tiistaina Parkourin harjoittelua. Ei todellakaan niin helppoa, kuin miltä näyttää.

2. Keskiviikkona kuntopiiri, joka piti sisällään 30 sekunnin pisteitä: yleisliike, punnerrus, kyykky, medballin heittoja... Treeni olisi kestänyt ohjeen mukaan 12min, mutta lisäilin taukoihin pituutta kun alkoi käydä raskaaksi. 20min. Loppuun muutama leuanveto, pitää aloittaa kevyesti...

3. Perjantaina voimapäivä. Käsipainolla tempausta, heilautusta ylös ja rinnalleveto+pystypunnerrus. Loppuun kevyt supersarja leukoja ja dippejä omalla painolla.

4. Tänään sunnuntaina leuanvetoja. Sarjat 1->5 niin monta kertaa kuin jaksaa/huvittaa. Yhteen kierrokseen tulee 15 leukaa. Sarjojen välillä kunnon palautukset. Tein n. 60 leukaa. Vertailun vuoksi: Jason Statham tekee näitä sarjoja 200 toistoon asti, 13 sarjaa ja päälle vielä yksi viitonen? Ja vielä ikäänkuin viimeistelevänä harjoituksena.

Seuraavaan blogitekstiin kirjoitan uuden oppimisesta. Hommasin Rosstraining.com sivustoilta vähän uutta luettavaa...

Ei kommentteja: