perjantai 29. tammikuuta 2010

Preparing for England, Part III: Warrior Diet.

Ei pitäisi tässä vaiheessa valmistautumista alkaa kokeilemaan ja kikkailemaan uusia juttuja, kun kurssiin on aikaa enää vajaa kuukausi. Mutta kun ei mahda itselleen mitään...

On tuntunut viime aikoina siltä kuin en olisi ehtinyt syömään kunnolla päivisin ja iltaisin olenkin sitten syönyt... vähäsen. Jotain. Ja silti on tuntunut, että vire on pysynyt todella hyvänä pitkän aikaa. Vastoin kaikkia sääntöjä, mitä tulee ruokailuihin ja palautumiseen!

Niinpä sitten muistin lukeneeni joskus Warrior Dieetistä, jossa päivän aikana vähän niinkuin paastottiin ja illalla syötiin kuin kuninkaalliset. Tutkiskelin nettiä, ja homasin, että dieettiä vastaan puhutaan aika paljon. Eikä ihme, sillä se sotii kaikkia "perussääntöjä" vastaan: jätetään aamupala väliin, päivällä syödään vaan "jotain pientä" ja illalla, kun on muutenkin sitten jo hirveä nälkä, mässäillään ihan huolella.

Silti jokin sai minut miettimään: mikä siinä ylipäätään on, ettei saisi syödä illalla? Miksi pitäisi syödä silloin, kun ei välttämättä ole nälkä? Ja eikö olisi hienoa, jos ei tarvitsisi laskea joka kalorin perään?

Suunnitelma on tämä:

Treenit pidetään samanlaisena: kunnon aerobinen ja päälle kevyttä punttia.

Ruokailut: päivisin lisäravinteita, kahvia ja pieniä määriä proteiinia. Illalla, 19:00 jälkeen iso ateria, jossa punaista lihaa, kasviksia, hedelmiä ja hyviä rasvoja (omegat jne.). Niin paljon, että on täysi olo. Tunnin päästä vielä lisää ruokaa (jos maistuu). Jätän pois punaviinin ja muut alkoholijuomat, ainakin hetkeksi.

Aion kokeilla, miltä tämä tuntuu 4 päivän ajan. Lähtökohdat ovat helpot, olenhan tässä paastonnutkin valmiiksi jo viikon verran (vahingossa). Laitan lisäinfoa, kunhan saan aloitettua. Huomenna on ensimmäinen päivä... ja täytyy myöntää, olen hyvin innostunut!

Ei kommentteja: