tiistai 12. lokakuuta 2010

Kriittiset ensimmäiset päivät.

Aloittelin taas kokeilemaan uutta ruokailurytmiä. Tavoitteena olisi saada vyötärön ympäriltä ylimääräinen pois, kuitenkin niin, että pysyy tässä samalla terveenä. Koska kun alkaa treenaamaan kovaa, ainakin itsellä vastustuskyky laskee herkästi. Niinpä olen pitänyt treenit aika kevyinä. Esim. tämän päivän treenit:

Aamulla kävely töihin, 8 km
Iltapäivällä kävely kotiin, 8 km

Edellisen päivän treenit:

Maastaveto -maksimin testaus
Pystypunnerrus -maksimin testaus
Loppuun hieman PHA-treeniä. Noin kolme sarjaa erilaisia liikkeitä.

Ruokailut

Rytmitys hakee vielä vähän paikkaansa. Ajattelin alkaa pitämään kolmen päivän kiertoa siten, että kierto alkaa aina nollahiilaripäivällä, jatkuen kahdella päivällä normaalia syömistä. Tuo nollahiilaripäiväkin on muuttunut hieman siitä, mitä aiemmin olen tehnyt. Aiemmin pidin vain aamusta iltaan sitä päällä, nykyisin se on lähemmäksi 36 tuntia kerrallaan. Nuo kaksi seuraavaa päivää ovat paljon hankalampia, en ole oikein päättänyt minkälaista rytmitystä pidän niiden suhteen. Luultavasti noudatan kaverin neuvoa ja syön sitä ns. luolamiesdieettiä tai ainakin pyrin noudattamaan sitä mahdollisimman paljon. Siinä kun ei voi kauhean pieleen mennä.

Tänään oli jälleen nollahiilaripäivä. Ongelmana oli hieman se, että sain syötyä päivän aikana liian harvoin. Kahvia on kulunut aika lailla. Helppoja päiviä noin muuten, tietää ainakin tarkalleen, mitä syödä päivän aikana.

Peukut pystyssä eteenpäin. Joka päivää pitää löytää se motivaatio.

Ei kommentteja: