tiistai 7. joulukuuta 2010

Treeniä!

Olen viime aikoina panostanut enemmän kamppailulajeihin tai niihin läheisesti liittyviin asioihin. Kunto/kestävyys yms. on jäänyt vaivihkaa vähemmälle. En ole sitä varsinaisesti huomannut muusta kuin peilistä. Asiat jotenkin vaan aina heilahtavat suunnasta toiseen, mielenkiinnon kohteet vaihtelevat.

Olen pitänyt kamppailussa mattoasiat BJJ:ssä, pysty on jäänyt lähes kokonaan pois. Ainoa mistä vähä tulee on itsepuolustusharjoittelu, mutta ei siinäkään hirveästi tule: aika nopeasti homma menee clinchiin ja siitä tilanne yleensä purkautuukin.

No. Tänään aloin analysoida asiaa ja tulin siihen tulokseen, että ei yksinkertaisesti ole aikaa olla "edes" tuntia salilla päivässä. Ratkaisu tosin oli aika helppo: tee vähemmän aikaa, tiivistä tehoja, käy gymjones.com -sivustolla:)

Treeni:

10 minuuttia: 12kg käsipainolla. Rinnalleveto x10, tempaus x10 ja heilautus x10. Käden vaihto aina kymmenen toiston jälkeen.

Ehdin tehdä 3 kertaa koko kierron läpi ja nyt muutamaa tuntia myöhemmin nukuttaa aika kivasti. Ajattelin tehdä nyt jatkossa ainoastaan kymmenen minuutin treenejä, kaikki muu harjoittelu pitää painottaa kamppailu- ja itsepuolustuslajeille.

Ei kommentteja: