keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Long time no write

Tuntuu, että viime aikoina olen kasvanut aika paljon. Voisi sanoa jopa aikuistunut. Samaan aikaan kuitenkin ymmärrän, että on hyvä pyrkiä lapsenomaiseen suhtautumiseen.

Tarkoitan tällä siis sitä, että lapset ovat pääsääntöisesti iloisia, onnellisia ja ennakkoluulottomia. Tähän on mielestäni hyvä pyrkiä. Maailmassa on ihan tarpeeksi kyynikkoja, pessimistejä tai vain muuten negatiivisia ihmisiä.

On hyvä tuntea erilaisia ihmisiä, jotta kasvaa itse samalla. Täytyy kuitenkin muistaa suhtautua jokaisen ihmisen sanomisiin avoimesti ja ennakkoluulottomasti. Jokaisesta pahasta asiasta löytyy jotain hyvää, jokaisesta hyvästä asiasta jotain pahaa.

Olen huomannut, että joidenkin ihmisten puheet tai tavat suhtautua asioihin ärsyttävät minua. Nyt kuitenkin viime aikoina olen pyrkinyt asennoitumaan näihin asioihin eri tavalla ja sitten huomannutkin että näissä asioissa tai näillä ihmisillä olikin itseasiassa jotain annettavaa. Ärtymykseni oli vain estänyt minua näkemästä/lukemasta/kuulemasta/ymmärtämästä heidän asiaansa. Aina asia ei ollut se, mikä heidän mielipiteensä tai sanomisensa sisältö on, vaan jokin aivan muu. Monesti osa ihmisistä haluaa kertoa jonkin asian, mikä ei välttämättä ole kerrottavissa puheella. Silloin on kuuntelijan vastuu löytää piilotettu sanoma. Työkalut? Avoimuus ja ennakkoluulottomuus.

Ääh, menee nyt taas aika filosofiseksi. Eli aiheen vaihto.

Treenit

Taas vaihteeksi on tullut kikkailtua jos jonkun näköistä treenimetodia. Pari asiaa olen yrittänyt kuitenkin pitää samana:
- Senshido

- kuntotreeni rakentuu 5/3/1:n ympärille

Senshidon puolella järjestettiin oman porukan avustuksella Shredder-seminaari/leiri tammikuussa. Jos jaksan, niin kirjoitan siitä joku päivä lisää.
Treenipuolella onkin sitten ollut melkoista sotkua. On ollut flunssajaksoja ja paikkojen kipeytymistä. Syksyllä pidin muutaman kuukauden massakuuria päällä ja olihan se hurjan tuntuista: en ole koskaan painanut yli 100 kiloa ja nyt uudenvuoden päivänä mittari näytti 106! Voimaa tuli aika paljon lisää ja massaa yläkroppaan vielä enemmän.

Sitten hommat meni hieman läskiksi. Yritin väkisin pudottaa painoa ja siinähän kävikin niin, että treenimotivaatio laski. Toki tämä ikitalvikin alkaa jo riittämään pikkuhiljaa...
Nyt kuitenkin on taas hyvä draivi päällä. Treeni kulkee ja syömiset alkaa menemään parempaan suuntaan. Kun ei nyt vaan treenais ihan liikaa.

Tämän päivän treenit

- intervallijuoksu, 4 x 2 min, sama aika lepoa

- intervallijuoksu 4 x 15 sec
Lyhyt treeni, mutta jälkilämpöä riittää vielä näin 1,5 tunninkin jälkeen.

Saattaa olla että käyn jonkun jumpan vetämässä vielä illalla, jos siltä tuntuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hey very interesting blog!

Here is my blog post: Nitric Power