tiistai 9. huhtikuuta 2013

Treenit jatkuu pakollisen tauon jälkeen.

No niin, olen edelleen "toipilaana", mutta ei sitä enää jaksa olla vain aloillaan tekemättä mitään. Omasta mielestäni on vääryys, jos voi jo mennä töihin eikä voi treenata: Kuitenkin töissäkin voi joutua tekemään jotain hyvinkin fyysistä. Toissapäivänä piti raahata 50kg:n painoisia laatikoita. Ja lääkärin mukaan voit mennä töihin, mutta älä treenaa kahteen viikkoon. Hmm... näenköhän tuossa jonkinlaisen ristiriidan...

Ei siis sillä ettenkö viihtyisi töissä, päinvastoin. Nyt on taas ihan mukava mennä töihin vapaitten jälkeen. Hyvät työkaverit, mielenkiintoiset työt. Mitä muuta sitä voi vaatia.

Noh, otin tänään kuitenkin vähän jumppaa. Aiheena kevennetty "300" treeni, jota on tässä aika ajoin tullut tehtyä.

Treenit: 300 "light"

- 25 leuanvetoa, puolikkaita
- 50 maastavetoa 47kg:lla
- 50 punnerrusta (nämäkin kevennettynä)
- 50 puolikyykkyhyppyä
- 25 (per puoli) jalkojennostoa, 20kg paino suorilla käsillä
- 25 (per käsi) rinnalleveto+pystypunnerrus 16kg kahvakuulalla
- 25 leuanvetoa "pompulla"

Aikaa meni yhteensä 26:59, elikkäs aika nopeasti, vaikka tuohon sisältyi yksi työpuhelu (jep, minulla on vapaapäivä). Toki liikkeet oli kevennetty niin alhaiseksi, että Mark Twightilla menisi varmaan Paleo-kahvit väärään kurkkuun jos lukisi tämän.

Päivän kunto:


Ja noi yleisesti treenifilosofiasta tällä hetkellä...

Tällä hetkellä en noudata vain yhtä treenimetodia, vaan useiden yhdistelmää. Ja jos en tällä saa tuloksia aikaan, niin syytän ainoastaan ja vain itseäni. Mitään treenimetodia ei sinällään voi arvostella, jos ei tee sitä juuri siten, kuin se on kirjoitettu. Näin viisaasti kirjoitti Jim Wendler ja uskon että lausuma pitää paikkansa.

Mitä sitten teen tällä hetkellä?

Voimapuolella noudatan Jim Wendlerin 5/3/1:tä (taukoa, perhanan toipilasaika, kun ei saisi tulla painetta pään alueelle), Convict Conditioning/Solitary Fitness -periaatteita ja Crossfit/Gymjones/Rosstraining -juttuja. Pääpaino olisi edelleen 5/3/1:ssä, sillä voima on mielestäni tärkein ominaisuus monestakin näkökulmasta katsottuna.

Ei kommentteja: