lauantai 1. kesäkuuta 2013

AR 7 jatkuu huonosti.

Tällä viikolla oli hankaluuksia jatkaa AR 7:ää. Osaltaan johtuu raskaista ja pitkistä työpäivistä, mutta oikea syy on kuitenkin motivaation lasku. Ei siis sillä, ettenkö jaksaisi, vaan puuttui se draivi, millä lähtee salille, vaikka vähän väsyttää eikä huvita.

Olin itselleni vihainen muutaman päivän mutta tänään, kun taas pääsi hommaan käsiksi, oli mukava käydä treenaamassa.

Motivaation nousuun auttoi, kun taas sai mielikuvan siitä, mitä haluaa kyseisellä treenillä saavuttaa. Ja tänään ne "tulokset" näkyivät taas alustavasti peilistä. Vatsaa on lähtenyt ja hartiat leventyneet. Näitähän tässä haettiin.

Pari muokkausta tälle päivälle jos niitä voi sellaiseksi kutsua:

- kaksi liikettä per lihasryhmä
- kaikki työntävät yläkehon liikkeet + kädet
- ensimmäinen liike hieman isommilla painoilla ja siten myös toistot pienemmiksi

Elikkäs isompien liikkeiden kohdalla tein 5-4-3 sarjat, joka tosiaan kuuluu myös AR 7:n periaatteisiin. Toinen liike samalle lihasryhmälle 7-6-5 sarjoilla.

Päivän liikkeet:

- pystypunnerrus 30kg 5-4-3
- vipunostot 2,5kg
- vinopenkkipunnerrus 40kg 5-4-3
- rintaliike taljoilla, 25kg per puoli
- hauiskääntö suoralla tangolla 20kg 5-4-3
- hauiskääntö vastaotteella 10kg
- ojentajapunnerrus selkätaljalla 30kg 5-4-3
- ojentajapunnerrus myötäotteella (rystyset kohti lattiaa)
- roomalainen tuoli 5kg lisäpainolla
- vipunostot noneessa 25kg 5-4-3

Eli aika monta liikettä ja itse treeniin meni sellainen 1½ tuntia aikaa. Pitää katsoa aina päivän mukaan ja hieman ennustaa ehtiikö salille kerran vai kaksi. Tänään on illalla vielä Senshido-treenit, joten päätin ottaa molemmat treenit samaan settiin. Käytin treenibuusteria, jotta saan varmemmin koko homman tehtyä.

Suurin ongelma on ollut edelleen syömiset, meinasin lipsua muutaman päivän aikana syömään useampaa lämmintä ateriaa, kun pitäisi vaan hillitä itseään näiden muutaman viikon aikana. Tänään on menty taas kohtuullisen hyvin.

Oli vielä joku juttu mielessä, mutta se pääsi jo unohtumaan...

Ai niin ja tosiaan: koska yksi (vai peräti kaksi) viikkoa meni hieman huonosti, aion antaa ohjelmalle pari viikkoa lisäaikaa. Ei voi antaa huonoa arviota ohjelmasta, jos ei ole noudattanut sitä kunnolla kuin viikon.

Ja vielä yksi juttu: tässä kohtaa ajattelin lisätä aerobisen treenin mukaan, jos joinain päivinä semmoinen on mahdollista. 45 min. hölkkää/juoksua, silloin tällöin. Jos nämä jää uupumaan ei haittaa. Tärkeämpää on saada salitreeni rullaamaan ensimmäisen kahden viikon tahtiin!

Ei kommentteja: