lauantai 20. syyskuuta 2008

First Week. Results.

Kolme treeniä. Keskittyen lihaskestävyyden parantamiseen. Maanantain treeni keskittyi yleisesti koko kroppaan, keskiviikko oli raskaampi treeni (isommalla vastuksella) ja perjantaina taas keskityttiin enemmän yksittäisiin lihasryhmiin.

Treenit.

Raskaammilla painoilla lyhyempiä sarjoja, esim. punnerruksia lisäpainoilla. Jokaisessa treenissä vaihdellaan myös liikkeitä. Punnerrus normaalisti, kädet muodostavat kolmion tai painoliivit päällä. 5-6 liikettä per sarja, sarjan välissä 2min tauko. Esimerkkinä eilinen:

- punnerrus kapealla
- leuanveto rystyset itseen päin
- kyykky
- takareiden koukistus
- olkapääpunnerrus

Tulokset: tuntuu hyvältä. Osa lihaksista tuntuu jopa kasvavan tällä harjoittelulla, mikä varmaan johtuu pitkästä tauosta treeniä. Vaikka, kuten hyvin tiedämme, lihaksen kooon määrää pääsääntöisesti ravinto ja erityisesti sen määrä. Saatan jopa jossain vaiheessa kokeilla "kehonrakennusta" tällä ohjelmalla, mutta toistaiseksi riittää näiden perusteiden opiskelu. Keho ja mieli oppivat itsestään uutta. Pelkästään tästä yhdestä viikosta. Mutta tätä ei voi kertoa. Se pitää kokea. Maltan tuskin odottaa ensi viikon jälkeiseen viikkoon, kun saan alkaa monipuolistamaan treeniä!

Ensi viikolla pitäisi ottaa lisäksi joka toinen päivä jonkun sortin aerobinen, juoksu, uinti tai pyöräily. Jotain uutta alkavaan viikkoon.

Ei kommentteja: