perjantai 19. kesäkuuta 2009

Losing weight.

Ihme on tapahtunut!

Aamupaino oli huimaavat 89,2 kiloa. Tässähän kevenee ihan vahingossa. Aamulla otin rasva%:n sekä pihdeillä että mittarilla, mittari sanoi lukeman 17,6% ja pihdit jotain 8% ja 10% väliin riippuen mittauskohdasta. Ensimmäistä kertaa sain mittarin näyttämään rasva%:in normaaliksi ja painoindeksin ylipainoiseksi:D Vielä kun saisi rasva%:n "alhaiseksi" ja painoindeksin näyttämään "törkeän lihavalta"... Ihan vain osoittaakseen painoindeksin hyödyttömyyden urheilevalle ihmiselle.

En edes muista, milloin olisin viimeksi painanut näin vähän. Olisiko ollut 2005. Tämä A-dieetti on kyllä kova juttu. Vielä on tosin opeteltavaa. Esim. eiliset syömingit olisi pitänyt hoitaa tasaisemmin, nyt tuli liikaa taukoa treeneistä ja työpäivän aikana tuli syötyä liian vähän. Kuidut tuppaavat unohtumaan koko ajan. Kalorit ovat olleet siinä 2500 kcal:n paikeilla, välillä enemmän, välillä vähemän.

Sen olen huomannut, ettei minulle tule enää niin paljon "cravings":eja, eli halua syöpötellä hiilareita. Yksi helpottava tekijä tähän on ollut se, että löysin kaupasta Lindt:in 85% suklaata. Yhdessä levyssä on 20g hiilihydraatteja, jten iltaisin voi muutaman palasen vetäistä hyvillä mielin. Helpottaa kummasti oloa kun palkitsee itsensä rankan päivän jälkeen.

Toinen helpottava ruoka, mitä löysin, on kookosrouhe. Kaikki eivät tästä tykkää, mutta AD:hen se sopii mainiosti. Kookosrouhe antaa helpotusta, jos tekee mieli "jotain hyvää".

Juhannus

Tänään on juhannusaatto. Aion ottaa jonkin verran alkoholia. Epäilyttää tosin ottaa tähän tilaan yhtään alkoholia. Hyvä kaverini varoitti minua ottamasta Keto-dieetillä, voi kuulemma mennä päähän aika kovaa. Joten täytyy olla hyvin tarkkana.

Treenit

"Fight Gone Bad"

1 min jokaista liikettä. kierroksen jälkeen 1 min tauko. 2 kierrosta.

- maastaveto 36kg Giryalla
- polvet kyynärpäihin riipunnassa
- vuorotyönnöin olkapunnerrus Giryalla
- steppi laudalle+kyykky
- vartalonkierto kuminauhalla

Tällä viikolla sain tehtyä myös 2x voimaliikkeitä Density-treenillä. Tulin myös siihen tulokseen, että kyykky jää pois treeniohjelmasta, koska en osaa tehdä sitä oikein. Oikea plvi on kipeytynyt huonolla tavalla aina treenin jälkeen (nyt kuitenkin ihan kunnossa). Plus, aika ei tunnu riittävän kolmeen erilliseen voimatreeni-kertaan.

Tiistaina

Penkkipunnerrus 80kg:lla. 6:n sarjoja niin monta kertaa kuin pystyy 20min sisään. Tulos: 10 sarjaa. Päälle hieman satujumppaa, mitä ei lasketa eikä merkitä mihinkään muistiin. Ainoastaan voimaliikkeet lasketaan.

Keskiviikkona

Maastaveto 110kg:lla. Samalla tavalla kuin tiistaina. Tulos: 10 sarjaa. Päälle hieman satujumppaa: pulloveria ja kulmasoutua taljalla yms.


Ei kommentteja: