tiistai 14. heinäkuuta 2009

Back to Anabolic.

En ole sittenkään ihan varma AD:n lopettamisesta.

Huomasin jo parin ensimmäisen päivän aikana, että oli todella vaikea pysyä kaloreissa laskuissa. Kaloreita tuli vedeltyä aika huolella, mentaliteetilla "treenataan sitten illalla". Ei kovin hyvää suunnittelua. Kiloja taisi tulla viikossa 3, kun AD:llä niitä putosi saman verran (vkolopun syöpöttelyjen jälkeen tosin).

Joten lienee parempi hypätä takaisin AD:lle. Lukaisin läpi muutaman kirjoituksen koskien tuota AD:tä. Suurin ongelma AD:ssä tuntui olevan happo-emäs -tasapainon löytäminen dieetissä. Pitää sitten varmaan alkaa juomaan enemmän ja syödä vähän sitruunaa päivässä?

Olin hieman epäluuloinen itsekin tuon dieetin suhteen joten luin aiheesta hiukan enemmän. Mauro Dipasqualen Anabolic Diet uudelleen ja netistä mielipiteitä. Tuo viimeinen tosin on se kaikkein kyseenalaisin paikka löytää "tietoa". En ainakaan toistaiseksi ole löytänyt sellaista seikkaa, minkä vuoksi pitäisi lopettaa AD. Dipasquale ainakin kumoaa kirjassaan suurimman osan myyteistä. Mm. LDL-kolesterolin nousun AD:llä. Liian paljon kuitenkaan selittääkseni niitä tällä blogilla.

Ajattelin tutustua vielä siihen carb cyclingiin, en tosin ala sitä itse noudattamaan. Ainakaan ihan heti. Nyt täytyy vielä hetken aikaa noudattaa AD:tä. Ihan vain osoittaakseni kaikkien muiden olevan väärässä. Lisäksi saa edes joskus syödä sitä mitä ihan oikeasti haluaa.

Treenit

Joka kesäinen järven ympäri uinti. Matkaa lienee +2km, aikaa meni 50min. Pitäisi mitata jostain nettikartasta tuo matka...

2 kommenttia:

massblast kirjoitti...

Tämä on oikein! Jos oma kroppa tykkää ja motivaatiota riittää syödä niin ei pidä uskoa mitä muut sanoo. Jos puhujana ei ole oma emäntä, heh! Kunhan muistat pari kertaa vuodessa tsekkauttaa kolesteroli- ja muut arvot lääkärillä niin anna palaa vaan!

mmmm... bacon!

Juji kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta!