perjantai 31. heinäkuuta 2009

Harpers Island, new video!Aivan loistavaa musiikkia tuossa taustalla. Kyseessä on Killing Time, esittäjänä Doom Unit. Voittivat pojat juuri jonkun Radio Rockin järjestämän kisankin.

Musiikilla on joskus (ei aina) positiivinen vaikutus treeniin. Olen muutaman kerran kokeillut testimielessä asettaa itseäni "mustalle" nostaessani painoja. Tarkoittaen, että pyrin saamaan mielen lähelle sitä tilaa missä pelkään: kylmät väreet kulkevat pitkin selkäpiitä, syke nousee, happea kuluu enemmän. Painonnostajat käyttävät samanlaista tekniikkaa, kun he huutavat ja läpsivät itseään/toisiaan ennen isoa nostoa. Samalla kun hevimusiikki pauhaa kovaa kaiuttimista -> stressiharjoittelua.

Tämäkin on vain sellainen asia, että liikaa käytettynä siihen tulee toleranssi. Sitten pitää saada enemmän ja kovempaa. Jossain vaiheessa et enää ole stressin alaisessa tilassa ja olet käyttänyt tekniikan loppuun.

Käytä erikoistekniikoita kohtuudella. Itse kuuntelen normaalisti mieluiten treenatessa musiikkia, jossa on asennetta. Kuten juuri tuo Doom Unitin kappale.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno blogi!:) mäkin olen tehny samaan paikkaan kun sä blogin mutta harmillista kun kukaan ei käy siellä..:( vilkase säki mun blogia:http://harpersisland-harpersfani.blogspot.com/ ois :D kiva!