lauantai 5. kesäkuuta 2010

Focus.

Ei ole taas vähään aikaan ehtinyt kirjoitella tänne blogiinkaan mitään, johtuen osaksi siitä, ettei ole aika riittänyt ja toiseksi ettei ole paljoa mistä kertoa: treeni kulkee ja ruokavaliot ei meinaa pysyä hanskassa. Nyt pitää ainakin tuohon jälkimmäiseen satsata, edes vähän aikaa kunnolla.

Tulin duuniin tänään ja netti oli nurin. Joten painelin salille odottelemaan. Jos vaikka sillä välin olisi ongelma korjaantunut. Mutta ei ollut. Toisaalta, sain todella hyvän treenin tehtyä!

Treeni

Penkkipunnerrus. 10 x 3 toistoa 100kg:lla, taukoa väliin kunnolla. Tauoilla tein tukevia liikkeitä, selkää ja vatsaa, käsivarsia. Kevyesti, ettei väsytä penkkitreeniä. Loppuun tein vähän lisää tukevaa harjoittelua, jossa selkää ja ojentajia. Pääpaino oli siis penkissä, jota olen oppinut jälleen rakastamaan.

Suihkuhuoneessa en ollut uskoa, kuinka hyvässä "pumpissa" koko yläkerta oli, aivan kuin olisi tässä muutamassa viikossa tullut kilo lihasta yläkroppaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni näytin hieman kehonrakentajalta. Miksi sitä penkkipunnerrusta pitää haukkua, eihän se automaattisesti tarkoita, että pitää pelkästään sitä treenata?

Tein vkoloppuna kuntopallo-treenin:

3 x 500 metriä, heitin palloa vuorotellen kolmella eri tyylillä: rinnalta, jalkojen välistä ja selkä menosuuntaan, pään yli heittämällä. Aikaa meni 16 min. Aika hyvä jumppa.

Ruokailut:

Otan hetkeksi aikaa takaisin tuon Anabolisen dieetin, sillä ruokailut ovat menneet aivan penkin alle viime aikoina. Olen toki pyrkinyt lisäämään proteiinin määrää ruokavaliossa, joka onkin varmaan suurin syy penkkituloksen kohoamiseen. Mutta varsinaisen energian olen saanut lähinnä energiajuomista (kalliita) ja suklaasta (ei ihan halpaa sekään) eli huonosta sokerista. AD:n tarkoitus tässä kohtaa onkin korjata noita huonoja tottumuksia pois. Lisäksi AD:llä tuntuu yleensä, että ajatus juoksee paremmin ja nivelet voivat hyvin (kiitos hyvien rasvojen). Kahvin juomisen olen lopettanut, mutta otan toki kahvia sellaisissa tilaisuuksissa, missä ei ole kohteliasta kieltäytyä. Kofeiinia käytän pillerimuodossa ja vain jotta saan treenistä enemmän tehoja irti. 

Lisäravinteina otan proteiinia ja pellavansiemeniä. Ajattelin ottaa kreatiinin ja glutamiinin mukaan jossain vaiheessa. Katsotaan kuinka onnistuu...


Ei kommentteja: