lauantai 31. heinäkuuta 2010

Päivä 26.

Tänään käytiin treenaamassa muutaman kaverin kanssa realistista itsepuolustusta, vaikkakaan emme ehtineet testaamaan noita juttuja vielä kunnolla elävissä harjoitteissa. Noh, ehkä ensi kerralla...

Syömiset? Hyvin sujuu. Jotenkin tuntuu oudolta, kun ei ole tarvinnut yhtään kärvistellä nälässä. Olen pitänyt kalorit varmuudeksi kunnolla alhaalla, ettei vaan vahingossakaan tule syötyä liikaa. Jostain kumman syystä en tällä dieetillä mieti syömistä ollenkaan niin paljon kuin aiemmilla. Kokemusta lienee kertynyt tästä jatkuvasta jojoilusta. Tai sitten se johtuu siitä, "ettei ole tarvinnut luopua mistään". Paitsi jatkuvasta karkinsyömisestä.

Treenien jälkeen oli kyll veto vähän pois. Lienen ollut hieman liian vähillä kaloreilla aamulla, mutta mitä sitten. Olo on edelleen hyvä, vaikka periaatteessa syön koko ajan vähemmän, sillä kalorilaskuri antaa aina uudet suunnitelmat, kun merkkaan aamupainoni (muutama sata gramma lähtenyt joka päivä). Niinpä tässä varmaan mennään aika vauhdilla alaspäin, vaikkei jatkuvaa kehitystä huomaakaan. Odotan innolla kuukauden päässä häämöttävää tilaa:

Pystynkö aloittamaan Refeed-päivän? Hitto, olisi se vaan aika hienoa syödä jopa 12 000 kaloria päivässä ja vielä niin, että se olisi jopa terveellistä.

Ei kommentteja: