perjantai 30. heinäkuuta 2010

Päivä 27.

Olin jotenkin yllättynyt, onko nyt mennyt jo kolme päivää?

Tuossa laskeskelin omaa kulutusta uudelleen, olen varmaan monena päivänä laskenut kulutuksen liiankin alakanttiin. Vähän liikaakin. Ainoa huoli on ettei kalorit mene alle 1000 per päivä, koska silloin hommat menee kaikin puolin pieleen. Etenkin tällaisina -800 kalorin päivinä.

Eilen sain proteiinineja syötyä enemmän, hyvä niin. Miinuksena tosin se, että suurin osa proteiinista tuli purkista, pitää yrittää korjata enemmän luonnollisiksi lähteiksi. Lisäksi tuo heraproteiini pistää itsellä vatsan sekaisin.

Treenit

Ei tälle päivälle toistaiseksi vielä mitään, mutta teen tänään samat liikkeet kuin muinakin päivinä. Eilen illalla lueskeskelin Scott Abelin treenivinkkejä ja olin jo aikeissa (taas) ostaa lisää opetusmateriaalia, miten treenata. Sitten kun tutustuin asioihin vähän lisää, tajusin että minulla on jo samaisesta treenaamisesta ihan tarpeeksi tietoa. Enemmän treeniä ja vähemmän aikaa internetissä!

Kello 12:18:

Jumpat tehty. Tein tänään hieman eri tavalla:

100 jalkojen nostoa (ihme, edelleen onnistuu, vaikka alavatsa väsynyt jo valmiiksi!)
30 ojentajavetoa kuminauhalla kovemmalla vastuksella nopeaan tahtiin
30 ojentajavetoa kuminauhalla pienemmällä vastuksella nopeaan tahtiin
30 hauiskääntöä samalla tavalla
30 vipunostoa samalla tavalla
100 kyykkyä kuminauhalla kovemmalla vastuksella
12 punnerrusta kuminauhan kanssa hitaasti
10 x Saxon Side Bends (1kg käsipainoilla, kokeilumielessä)

Eilen illalla kokeilin staattista L-lankkua. Täytyy varmaan räpsästä muutama kuva näistä tehtävistä liikkeistä, L-lankku ei esimerkiksi liene tuttu liike Suomessa tai liike voi olla eri nimellä...

Ei kommentteja: