maanantai 16. elokuuta 2010

Prowler.En tiedä mikä tämän suomenkielinen nimi on, kelkka? Nimellä ei ole kauheasti väliä, pääasia että sillä on raskasta treenata. Ja sitä se todella oli. Jalat olivat aivan pumpissa treenin jälkeen. Eli kyseessä on laite, jossa normaalisti on tangot, jolla kyseistä kelkkaa työnnetään (ei siis renkaita alla). Vaihtoehtoisesti voi tehdä laitteen itse. Itse käytin perus aerobis steppilautaa, laitoin sen ylösalaisin judomatolle ja 20 kg kahvakuulan kyytiin. Works like a charm.

Treenit:

531 penkkipunnerrus
531 box-kyykky

Max leuanvedot: 16 kpl

5 x clean and press käsipainolla @ 20kg molemmilla käsillä
+ prowler-push (20 kg painolla) 2x 10 metriä

5 sarjaa.
Kelkan työntäminen oli todella raskasta, etenkin kun työnsin sitä tatamimatolla, missä liuku ei todellakaan ole mikään hyvä, vaan kelkka todella pureutuu mattoihin kiinni. Mutta mitä väliä, pääasia että se oli tehokasta. Saatoin löytää uuden lempiliikkeeni! Kuitenkin ajattelin pitää tuon 531:n edelleen pääjuttuna enkä aio muuttaa sitä.

Kello 12:52, perhana, pitää vielä lisätä tähän tekstiin:

Siis 531:n main man, Jim Wendler, itseasiassa kehottaa treenaamaan juuri tuolla Prowlerilla. En ole vain aiemmin saanut mitään ideaa, millä pystyisin tuollaisella härvelillä treenaamaan, kun ei viitsi ottaa salijäsenyyttä sellaiselle salille, mistä tuollainen löytyisi. Loistavaa, että Luke Leaman T-nationilta kirjoitteli näitä vaihtoehtoisia treenivälineitä omaan tekstiinsä. Kauan olen tätä välinettä kaivannut ja sellainen olikin koko ajan aivan nenän alla. Kerta kaikkiaan mahtavaa!

Vaikka treenaaminen sillä oli aivan per C:stä, maltan tuskin odottaa, että pääsen uudelleen sen kimppuun.

Ei kommentteja: