tiistai 17. kesäkuuta 2008

Destroyed.

Saattaa olla, että tuli eilen vähän liikaa treenattua (no shit?).

Tänään on meinaan sellainen olo, kuin joku olisi hakannut selän lehtipihviksi. Hartioista polvitaipeisiin asti paikat "hyvällä" tavalla kipeät. Nyt pitäisi vaan jaksaa syödä tarpeeksi, että kroppa saa rakennusainetta tarpeeksi. Olen yrittänyt syödä nyt terveellisesti, ja pääosin olen siinä onnistunutkin. Vähän on kropalla totuttelemista tällaiseen rankempaan treeniin, tässä on varmaan pakko syödä aika paljonkin extraa.

Treenit.

Penkkipunnerrus. Lämmittely 50x20 toistoa. 90kg 4x4 toistoa.
Vinopenkkipunnerrus. 50kg 3x10 toistoa.

Supersarjana:
Hauiskääntö tangolla 20kg 6x15 toistoa
PenkkiDippi 6x20 toistoa

Jalkojennostoja 50kpl

Nolottaa laittaa noita penkkituloksia tänne, kun on niin onnettomia lukuja. Mutta ainakin kannustaa parempiin tuloksiin jatkossa.

Workout Drink

Aloin käyttämään taas ns. workout drinkkiä treenin aikana. Ostan siihen Lidlin urheilujuomaa, lisään sekaan 30g maustamatonta heraproteiinia, glutamiinia ja kreatiinia. Sen verran vettä lisäksi, ettei ole niin jäykkää juotavaa. Juon tämän pois treenin aikana, silloin lihakset saavat tarvitsemansa rakennusaineet käyttöön heti. Katabolinen aika pienenee.

Illalla ajattelin tehdä 300:n. Ei mitään järkeä, mutten taida jaksaa mennä BJJ:hin. Liikaa tekniikkaa yhdelle viikolle...

Ei kommentteja: