torstai 5. kesäkuuta 2008

Know Your Limits. And Conquer Them.

Muutamana päivänä olen ehtinyt treenaamaan tällä viikolla. Tänäänkin pitäisi päästä, sillä loppuviikosta pitää semmoista kiirettä, ettei treenaamaan ehdi millään.

Treenit tällä viikolla:

Tiistai-aamuna BJJ:tä. 6x6 minuuttia kevyttä sparria, ei tekniikkaa. Vaikka sitä yrittääkin koko ajan hioa, tietenkin.

Eilen keskiviikkona olin varma, etten ehdi enää treenaamaan mitään, mutta sain kuin sainkin vedettyä kuntopiirin läpi. N. 30 minuuttia, pitäen sisällään punnerruksia, vatsalihasliikkeitä, hyppyjä (nilkka ei ollut ihan hirveän innoissaan näistä) ja varjonyrkkeilyä palauttavana välissä.

Olen joskus tehnyt tuota ko. jumppaa enemmänkin. Nyt huomasin kesken treeniä, miten kunto on muuttunut. Huomasin, että keuhkot kyllä jaksoivat ottaa happea tarpeeksi (aerobinen) mutta sitten taas lihakset väsyivät aivan luvattoman nopeasti? Eli ns. lihaskestävyys on selkeästi huonontunut, muuta hapenottokyky parantunut? Onkohan tämä edes mahdollista?

Etenkin punnerruksissa huomasi, että ojentajat menivät heti maitohapoille, mutta vatsalihaksia tehdessä ehdin ihmettelemään, että olenko yhtään hengästynyt. Henki kulki aivan kuin olisi päiväkävelyllä ollut... Täytyy ohjata treeniä hieman eri suuntaan, tai ainakin painottaa vähän eri asioita.

Syöminen on lipsunut nyt kisojen jälkeisen ylimenovaiheen vuoksi. Tai siis olen itse antanut sen luisua. Nyt saa taas vähän keskittyä ruokailun järjestämiseen...

Ei kommentteja: