torstai 26. kesäkuuta 2008

No Pain, No Gain... No Brain?

Myönnän heti: minulla on ongelma pitkäjänteisyydessä. Ainakin, mitä tulee salitreeniin. Etsin koko ajan uusia tapoja haastaa itseäni. Pidän siitä, kuinka paikkoihin särkee aina treenin jälkeen. Mutta varmaan juuri siksi ei sellaisia suuria kehitysaskeleita ole viime aikoina tapahtunutkaan.

Pää ei oikein meinaa antaa periksi kevyeen treenaamiseen. Kuitenkin tuntuu, että nekin jotka eivät näytä treenaavan tosissaan, saavat todella hyviä tuloksia aikaiseksi. Olenko missannut jotain?
Tulin siihen tulokseen, etten ole koskaan saanut ruokailuja kuntoon. Ja siihen kun lisätään rääkkitreenit, niin tulokset kohenevat nopeasti ja sitten joko jämähtävät paikoilleen tai alkavat jopa laskea.
Nyt sovittiin yhden kaverin kanssa, että aletaan kokeilemaan yhdessä (siis yhtä aikaa) Doug Hepburnin voimaohjelmaa. Kyse on hyvin simppelistä treenimetodista, joka löytyy täältä, uudelta lempisivustoltani, t-nation.com.

Treenit.
8RM:n testaus.
Penkkipunnerrus: 90x8 toistoa
Military Press (pystypunnerrus): 50x8 toistoa
Kyykky: 110x8 toistoa

Selkäliikkeitä en päässyt vielä testaamaan, syynä 300... Välipäivinä ajattelin tehdä GJ-tyylisiä kuntojumppia, kevyempiä kuin aikaisemmin. Tarkoitus on lisätä voimaa tuolla Hepburnin ohjelmalla ja kestävyyttä näillä GJ-treeneillä. Katsotaan, miten potku riittää...

Iltatreenit.

30min. painia, putkeen. Päälle hieman tekniikkatreeniä...

Ei kommentteja: