tiistai 27. tammikuuta 2009

Thoughts about Caveman's Diet

Luolamiehen dieetti tuntuu toimivan.

Tässä mennään nyt toista viikkoa. Sunnuntaina tuli vedettyä cheat-ateria, tai oikeammin vähän karkkia. Tuntuu olevan omalla kohdalla niin, ettei kannata enää syödä karkkia ollenkaan. Kun heti maanantaina tuntui, että olisi pakko saada lisää, vaikka koko viime viikko meni hyvin ilman mitään mielihaluja. Joten cheat-ateriat täytyy pitää jossain roskaruuassa tai vaihtoehtoisesti ei ollenkaan. Cheatit kun ovat kuitenkin hyvä juttu 1-2 kertaa viikkoon, pistää elimistön vähän ihmettelemään ja aineenvaihdunta saa hieman uutta potkua!

Luolamiesdieetti kannustaa myös oudolla tavalla itse itseään. Tuntee pientä ylpeyttä siitä, että pystyy syömään "askeettisesti", vaikka ruoka on ollutkin hyvää koko ajan! Kaupassa käydessä tuntee itsensä luolamieheksi, kun etsii ruokaa, mitä pitäisi löytää luonnostakin. Lihatiski ja HeVi-osasto ovat käyneet tutuiksi. Muut osastot menevät ohi, ilman että niitä enää edes ajattelee.

Painokaan ei ole nyt vähään aikaan laskenut ollenkaan. Johtuu varmaan elimistön tottumisesta pienempään kalorimäärään. Ja siitä, että olen yksinkertaisesti syönyt enemmän hedelmiä, mikä on seurausta kovasta treenistä-> lihaskasvuun menee ravintoa tällä hetkellä vähän enemmän. Olemme treenikaverin kanssa vetäneet nyt yhteistä linjaa treenin suhteen. Noudatamme Ross Enamaitin treeniohjelmaa.

Ei kommentteja: