torstai 4. helmikuuta 2010

Nälkä ystävänä, osa II.

Tänään on mennyt paremmin noiden syömisten kanssa.

Olen saanut nälän tunteen 3-4 kertaa, pöhöttymistä ei ole tullut niin pahasti kuin eilen. Tuntui jopa, että kehitys on jatkunut niin kuin pitääkin, vaikka tuntuu, että eilen ilm. mentiin hieman takapakkia? Olen yrittänyt analysoida mikä meni vikaan ja syy lienee iltasyömisessä: edeltävänä iltana olin syönyt pääruuaksi "epäpuhdasta" ruokaa, tarkoittaen ensimmäisellä aterialla liian huonot ravintoarvot. Koska eilen söin taas niin kuin piti ja tänään ylimääräinen pöhö oli tiessään. Pitää nyt kuitenkin vielä hetken aikaa tarkkailla, miten elimistö/kroppa/yleisvointi alkaa toimimaan. Sääli, että pitää sosiaalisista syistä muutamaksi päiväksi luopua tästä kokeilusta. Aion pitää noina päivinä kalorimäärät alhaalla, ettei vaan tulisi vääränlaista ylimääräistä...

Treenit

Aamulla kävin juoksemassa lyhytkestoisen, mutta rankan, aamulenkin. Ei tarvitse käyttää jumppaan montaa tuntia, jos tekee muutaman minuutin kunnolla. Iltapäivällä tein 50 punnerrusta ja vähän jotain muuta.

Annan kropan hieman levätä. Eilisistä leuanvedoista on käsivarret kipeinä (läskiotteilla leukojen vetäminen on hieman raskaampaa).

Ei kommentteja: