maanantai 1. helmikuuta 2010

Warrior Diet continued...

Kolmas päivä alkaa olla takana tätä "soturi-dieettiä". Tänä aamuna en käynyt vaa'alla, vaikka pitäisi. Lähinnä siksi, ettei paino ala tippumaan liikaa.

Tuntuu ainakin toistaiseksi suht helpolta. Tuntuu jotenkin stressaavalta aina miettiä tuota syömistä. Siinä nyt ainakin yksi hyvä puoli, ettei tarvitse kuin väillä pistää vähän lisäravinteita huiviin. Iltaisin on aivan mahtavaa, kun voi syödä niin paljon kuin haluaa ja jaksaa. Tosin sen syömisen jäkeen ei enää mitään jaksakaan...

Huonoja puolia on, että tuntuu ettei iltaisin enää kauheasti jaksa mitään ja välillä ei ajatus meinaa juosta. Annan tälle systeemille nyt kuitenkin vielä hetken aikaa todistaa kykynsä, ennen kuin annan periksi.

Treenit

Edellisiltä päiviltä on jalat edelleen aika kipeinä, joten tein "yläkropan treenin" aika erikoisella tavalla:

10 min kuntopyörää... käsillä.

Kuntopyörää käsillä? Katso linkki alla, videon loppupuolella on lyhyt pätkä kuntopyörän käyttämisestä käsillä:Itsehän siis laitoin salilla jumppamaton kunpyörän taakse, kokeilin vähän eri vastuksia ja aloin polkemaan käsillä. Ajattelin, että kun käyn aamusta salilla, niin saan rauhassa näytää oudolta, mutta nii vaan salille ilmestyi joku toinenkin. En kuitenkaan jaksanut välittää, vaan vedin treenin loppuun. Huomenna ajattelin tehdä saman, vastusta laitan vain hieman lisää. Haen lisää lihaskestävyyttä yläkroppaan.

Ei kommentteja: