keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Designin new program...

Olen saanut treeniä taas aloiteltua. Kumma juttu, kun ei nuo punnerrukset ja leuanvedot pysy samoissa lukemissa, vaikka kaikkea muuta treenaakin. Kyllä ne näköjään vaativat jatkuvaa ylläpitoa suoraan kyseisille liikkeille. Leuanvetojen toistomäärät tippuvat vaikka kuinka tekisi kulmasoutua tai muita selkäliikkeitä.

Niinpä ajattelin seuraavaksi rakentaa ohjelmani niin, että perusliikkeillä tehdään voimaharjoittelu, hypertrofinen, kuntopiirit ja nopeusharjoittelu. Kaikki tämä treenaaminen tähtää siis kamppailulajien harjoitteluun.

Ruokailut

Palaan hieman taaksepäin ruokailuissa. Olen taas muutaman päivän ajan tässä lueskellut iltaisin erilaisia ruokailujuttuja eri experttien kirjoittamina. Warrior dieetti toimi mielestäni hyvin epäsäännöllisessä työssä ja ko. dieetti antaa syödä joka päivän päätteeksi periaatteessa mitä vaan. Mutta tällä hetkellä minulle ei riitä, että pysyn "näissä mitoissa" vaan haluan enemmän (lihasta) ja vähemmän (rasvaa) keskivartaloon. Nyt paino siis 95kg.

Yleistä kaikille ruokaoppaille tuntuu olevan vihannesten ja vähärasvaisen lihan syönti. Aion alkaa syklittämään päiviä eri tavalla. Mukaan mahtuu päiviä, jolloin syödään normaalisti, ja päiviä jolloin syödään vain nääntymisen estämiseksi. Ja kyllä, joskus myös herkutellaan!

Eri päiville aion rakentaa myös erilaiset treenit. Niinä päivinä, kun ei syödä juuri mitään, harjoittelu on hyvin aerobista, kamppailulajeja tai lihaskuntoa tukevaa. Kun sitten saadaan syödä enemmän, voidaan treenata enemmän voimaa tai lihasta kasvattavaa (tai ylläpitävää) treeniä.

Mutta detaljeja en kirjoita nyt enempää vaan lisäilen niitä, kunhan saan aloitettua...

Ei kommentteja: