perjantai 2. huhtikuuta 2010

Spartacus: Blood and Sand Suomeen, kiitos?

Olin aika kova 300-elokuvan fani. Heti kun sain kaverilta vinkin Gymjones-sivustosta, kävin heti ostamassa elokuvan soundtrackin ja alkuperäisen sarjakuvan. Aloin heti tehdä kotona treenejä, joita kaivelin GJ-sivustolta ja sainkin itseni ihan kohtuulliseen kuntoon:

Olipa tuossa välissä vielä toinenkin Spartalais-aihe, joka antoi motivaatiota: God of War -peli PSP:lle. Kun peli päähenkilö oli niin brutaali soturi, joka jaksoi kiipeillä ja taistella jatkuvasti (okei, sehän on peli, mutta motivaatiota voi hakea mistä tahansa). Ketterä, voimakas ja vielä myös voimakkaan näköinen soturi.

Nyt olen saanut hieman samanlaista motivaatiota tekemiseen. Satuin kaupassa huomaamaan uuden Muscle&Fitness -lehden ja ajattelin ostaa sen motivaattoriksi. Lehdessä oli juttua uuden tv-sarjan, Spartacus: Blood and Sand, näyttelijöiden treenistä. Sarja vaikuttaa lupaavalta, onhan se lähes täydellinen sekoitus Roomaa (sarja), Gladiaattoria ja 300:aa (elokuvia). Haluan ainakin uskoa, että sarja on parempi kuin 300: jostain syystä se ei mielestäni elokuvana yltänyt lähellekään sarjakuvan henkeä. Toivon, että Spartacus pystyy täyttämään sen tyhjiön, minkä 300 elokuvana jätti...Milläköhän ilveellä sarjan saisi Suomeen?

Ei kommentteja: