sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Peace Within.

Syöminen on jatkunut vkolopun yli edelleen huonona, tosin osa päivällisistä on ollut erinomaisia ruokailullisesti, toisin sanoen puhdasta, terveellistä ruokaa. Päätös paremmasta syömisestä on nyt tehty ja huomisesta alkaen alamme syömään, niinkuin pitääkin. Karkki jätetään pois, liikuntaa ja kunnon ruokaa tilalle. PHA-treeni pitää itsessään huolen siitä, ettei rasvaa kerry elimistöön, joten jätän toistaiseksi ZCD:t pois ruokavaliosta. Mutta huomenna nähdään kuinka uusi elämä alkaa maistumaan.

Onnistuin aamulla venäyttämään jotain yläselästä, joten toivotaan ettei treenit väliin sen takia, prkl. Vkoloppuna pari treeniä:

Treeni
Kevyt lenkki, 15min. kevyellä temmolla.

Itselläni on se ongelma, että en osaa ottaa tarpeeksi kevyesti mitään treeniä. Esimerkiksi tuo juoksu on sellainen laji, että otan heti alusta suht nopean temmon ja lisään sitä sitten aina maksimisykkeisiin asti. Nyt otin tarpeeksi lyhyen matkan, jotta varmasti osaan pitää temmon oikeana. Ja hyvin onnistuikin, sillä normaalisti penikat tulevat aivan sairaan kipeiksi juoksemisesta!

1 kommentti:

massblast kirjoitti...

Tässä on ihan kuningasresepti jos makeanhimo yllättää:

2,5 dl maapähkinävoita (lidlistä saa oikeaa maapähkinävoita, jossa pähkinäpitoisuus 93%)
8 ruokalusikallista juoksevaa hunajaa
Reilu 3 dl heraproteiinia
2,5 dl kaurahiutaleita

Lisää maapähkinävoi ja hunaja kulhoon, kuumenna mikrossa hetki, jotta voi ja hunaja pehmenevät. Lisää loput ainekset ja sekoita. Jos tuntuu siltä, etteivät ainekset sekoitu ja seos murenee, lisää 1-2 ruokalusikallista vettä. Parhaiten sekoitus onnistuu käsin.

Kun massa on täysin sekaisin, aseta se leivinpaperin päälle ja leivo massasta pitkulainen laatta. Pistä satsi noin tunniksi jääkaappiin kovettumaan, jonka jälkeen voit leikata laatan noin 10-12 yhtäsuureen patukkaan.

Ja on muuten hyvää! Ongelmana on, että tekee mieli vetää koko jöötti kerralla.