tiistai 9. lokakuuta 2007

Päämääränä BJJ

Nyt kun kisoista on kulunut tarpeeksi aikaa, olen alkanut suunnittelemaan omaa valmennusohjelmaa, jolla pyrin saavuttamaan huippukunnon seuraaviin BJJ:n SM-kisoihin. Välissä on yksi välietappi (kisat), joissa aion hieman kokeilla, miltä tämä systeemi tuntuu. Olen jaksottanut seuraavat kuukaudet aika tarkkaan, tosin viikoille täytyy jättää pelivaraa. Taas kun tällekin viikolle osuu pitkä ryyppyreissu, mikä ei urheilijalle oikein sovi. Mutta suuntaviiva on selvä.

Syöminen ei oikein luista. Tälle päivälle en oikein edes kehtaa laittaa mitä kaikkea olen syönyt. Mutta rehellisyyden nimissä muutamia mainintoja:

1. Aamupala kuten aina, lisänä tällä viikolla ollut omenamehua aamuisin.
2. Jäätelö
3. Suklaapatukka
4. Moniviljapatonki, jossa kanaa välissä
5. Prodeshake
6. Illalla kakkukestitystä, jossa tuli edelleen syötyä epäterveellisesti

Treeni

1½ tuntia BJJ:tä. Onneksi on jokin asia, mikä vähän kompensoi tuota onnetonta syömistä!

Huomasin tosin, että kroppa pysyy jonkin aikaa hyvässä kunnossa, vaikka syökin miten sattuu. Lieneekö PHA treeni purrut jotenkin erityisesti, vai olenko palautunut ylikunnosta? Vai ovatko treenit niin rankkoja, että itseasiassa TARVITSEN näin paljon ylimääräistä energiaa? Huomenna, jos löydän aikaa, aion vetää toisen kerran läpi tuon PHA-treenin niillä toistomäärillä, mitä siihen kuuluukin.

2 kommenttia:

massblast kirjoitti...

Karkkia uppoaa aika paljon näköjään. Turha stressata satunnaista ryyppyreissua, vähemmän se kokonaisprojektissa haittaa kuin namin syönti. Sitäpaitsi LIGHT BEER on tullut nyt takaisin!!!

massblast kirjoitti...

http://www.mad-squabbles.com/2006/03/satoru-sayama.html

Tuossa videoklippi vanhan koulun japanilaiseen MMA - koulutukseen. Aikamoista.