perjantai 19. lokakuuta 2007

Struggling

Kuva: Sain hieman arvostelua kuvissani siitä, että olen jotenkin jättänyt naiset väärään asemaan näitä kuvia tehdessäni, joten korjataan tämä asia samantien. Tuskin tätä suurempaa kunnianosoitusta voi kauniimmalle sukupuolelle osoittaa.


Treenit viime päiville:

Toissa päivänä lähdin tekemään PHA-treeniä, tosin viimeinen kierros jäi tekemättä, kun työkiireet painoi päälle. Kuitenkin tein sarjaan enemmän vartalon painolla tehtäviä liikkeitä: ylätaljavetojen tilalla leuanvedot, ojentajapunnerruksen taljassa tilalla dippi jne. Rankka treeni, ja saattoi olla ihan fiksuakin lopettaa treeni ajoissa, ennen kuin menee (taas) ylikuntoon.

Eilen: ennen BJJ-treeniä ehdin kokeilemaan maastavetomaksimin (180kg), väsytti sopivasti ennen paineja. Maastavetoa tuli tehtyä siis ehkä 4 settiä. Sitten 1½ tuntia Jutsua.

Syömiset ei ole vieläkään parantuneet. Edelleen tulee syötyä ulkona, ja sitten vielä sitä karkkia. Eikä siitä karkinsyömisestä ainakaan mitään hyödy, mavemaksimi kun on sama kuin pari kuukautta takaperin. Tosin, enpä ole mavea erityisesti treenannutkaan...

Ei kommentteja: