maanantai 7. tammikuuta 2008

Final Fight.

Tuli tässä hullu ajatus mieleen. Pitäisikö lähteä vapaa-ottelemaan?

Ajatus on itseasiassa pyörinyt päässä jo jonkun aikaa. Itseasiassa siitä asti, kun aloitin BJJ:n treenaamisen. Aika paljon asiaan on vaikuttanut myös muutama artikkeli lempi vapaaottelijastani, Randy Couturesta. Ottelukuume on purrut ehkä muuttuvien elämäntilanteidenkin vuoksi. En ole enää ihan nuori poika, eikä tuo vapaaottelu ihan vanhoille äijille ole tarkoitettu.

Kisapäätökseen vaikuttaa vielä se, pääsenkö tarpeeksi alhaalta aloittamaan. Tarkoitus olisi päästä D-luokan vapaaotteluun, missä tyrmäykset ei ole sallittuja. Täytyy vielä tiedustella asiaa tarkemmin tuolta kilpailun järjestäjältä... Niin, ja sitten on tietty se kysymys vielä oikean kokoisen vastustajan löytymisestä!

Nämä tämän vuoden kisat olisivat sitten viimeiset vapaaottelukisat omalta kohdaltani, hence the title Final Fight.

Tuosta kirjoituksesta tuli itseasiassa vähän alakuloinen olo. Kai kun siitä tekee itse sellaista, dramatisointia... :D

No niin, asiaan.

Syömingit on sujuneet aika hyvin, arkena on helpompi syödä terveellisesti, tänään on syöty jo ihan oikein.

Treenit:

Perjantaina kävin tekemässä yhden käden tempauksia käsipainolla. Max. 38,5kg x 4toistoa. Kevyttä venyttelyä, puristusvoima gripperillä (100kg, 7x4toistoa). Sellainen olo oli, kuin olisi taas ylikunto lähestymässä. Joten pidin vkolopun vapaana kaikesta harjoittelusta.

Tänään maanantaina:
Aamujumppa: pyramidi ylös ja alas 1->10->1, liikkeet punnerrus ja atomic sit-up, brazilian liikkeen kautta siirtymiset (aivojumppaa samalla:). Puristusvoimatreeni: gripperillä 100kg, toistot 6x5toistoa.

Ei kommentteja: