sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Thinking Outside The Box.

4 päivää laskettelemassa

Flunssa jatkuu. Asiaa ei tosin auttanut se, että olin laskettelemassa aika paljon näin niin kuin ensikertalaiseksi. Olen pitkään haaveillut lumilautailusta ja nyt vihdoin sain aikaiseksi käydä kurssin aiheesta. Tuossa joku aika kirjoittelin blogiinkin, että pitää yrittää haastaa itseään uusilla tavoilla. Löysin ihan uusia lihaksia, jotka nyt sitten on edelleen aivan kipeinä.

Rankka juttu kävi mäessä. Tulin kovaa vauhtia alamäkeen enkä saanut lautaa vielä kääntymään oikeaan suuntaan, olin selin kohti alamäkeä. Kovassa vauhdissa kaaduin taaksepäin ja pääni osui ruoskamaisesti rinteeseen. Hetken aikaa oli pää kipeä, kaulan lihakset taisivat venähtää. Mietin heti, että onneksi oli kypärä päässä, muuten olisi voinut käydä pahasti. Oikeasti pahasti. Vaikka siis kypärä ei välttämättä ole "Coolin" näköinen, niin kyllä sitä kannattaa käyttää.

Treenit 18-19.1

Lumilautailua, yht. 4,5 tuntia.

Sunnuntai-päivä menikin sitten palautellessa. Jalat on edelleen aika kipeät. Kaulan lihakset alkaa pikkuhiljaa olemaan käyttökelpoiset (kipeät kuitenkin edelleen). Saas nähdä, miten painit luonnistuu...

Ei kommentteja: