keskiviikko 2. tammikuuta 2008

What Did I Tell You...

Niin, että jouluhan meni juuri niin kuin ajattelinkin: ihan liikaa karkkia ja hiilariahmimista. Perhana.

Suurin huolenaiheeni ei ole niinkään tuo viikon-puolentoista lepo, päinvastoin. Nyt tuntuu, että uutta energiaa on ihan eri tavalla. Syy huolestumiseen onkin siis periksiantamisessa. Itse tykkään verrata tuota karkinsyöntiä mihin tahansa riippuvuuteen. Kun sille antaa periksi, siitä ei meinaa päästä millään irti.

Isäni puhui joskus viisaasti itsensä kunnossa pitämisestä. Hän käytti termiä "pehmeästi" syöminen. Kun syö, juo ja makaa pehmeästi on kropan muoto myös sellainen, pehmeä. Sen takia onkin hyvä yrittää karaista itseään myös ruokavaliossa, aina ei ole pakko etsiytyä rasvakeittimien viereen. Aina ei ruuan tarvitse olla hyvänmakuista. Ei sen tietenkään tarvitse pahaa olla, mutta hyvä ruoka kun yleensä tarkoittaa hiilari- ja sokeripitoista ruokaa.

Treenit:

Pahemmin en ole treenannut tässä puoleentoista viikkoon. Yhtenä päivänä tein Man-Maker 30 ohjelman gymjones.com -sivustoilta poimimani ohjelman mukaan. Painoina käytin 17kg:n käsipainoja. Aikaa meni 5:12. Loppuun vetelin vielä muutaman leuan jne.

Tänään keskiviikkona (niin ja hyvää uutta vuotta 2008!)

Aamujumppa (siis eri kuin aamutreeni), 50 punnerrusta

Aamutreeni:
Puristusvoimatreeni Gripperillä (100kg), 3 toistoa minuutin sisään. 10 minuuttia.

Päivätreeni:
Ylämäkijuoksu @ Malminkartanon huippu. Lämmittely, kevyt hölkkä ylös pidempää reittiä pitkin. Varsinainen treeni: ensimmäiselle tasolle, siellä 40 punnerrusta, alas. Alhaalta toiselle tasolle, 20 punnerrusta, alas. Alhaalta huipulle asti, 10 punnerrusta. Oli hieman liian rankka tähän kuntoon nähden, meni aika kävelyksi tuossa loppumetreillä. Aikaa meni lämmittelyineen ja palautuksineen alle 30min.

Ei kommentteja: