keskiviikko 23. tammikuuta 2008

What does not kill you, makes you stronger. Part I

Julkaisen kolmen kuvan sarjan salilta, jolla käyn satunnaisesti treenaamassa, kun ei huvita olla ihmisten silmien alla tuijotettavana. Joskus muuten tuntuu, että osa ihmisistä käy salilla juuri siksi. Esittelemässä itseään. Voi tietysti pohtia, miksi itse käy salilla, eihän siitä mitään haittaa ole, jos samalla kun kuntoilee tulee myös paremman näköiseksi :) Mutta eikai se saa pääasiallinen syy olla...

Juttelin tänään hyvän ystäväni kanssa flunssassa treenaamisesta. Vaikkei se tietysti ole kovin järkevää flunssaisena treenata, niin päätin kuitenkin kokeilla neuvoa: ota kunnon hikijumppa, jos olet tulossa kipeäksi (omalla kohdallani olen siis jo myöhässä:).

Treenit: Tabata This! crossfit-sivustolta

Tässä "Juji's Version"

1. Sprawl+hyppy 20 sekuntia töitä, 10 sekuntia lepoa, 8 kierrosta. Sama systeemi muilla liikkeillä.
2. Hindu Push-Up
3. Kulmasoutu 30kg painolla
4. Atomic Sit-Up
5. Maastaveto 30kg painolla

Vain heikoin tulos kunkin intervallin aikana lasketaan. Omani: Sprawl 8, Push-Up 5, Kulmasoutu 10, Sit-Up 12, Mave 8. Paransin lähes kaikkia tuloksia viime kerrasta, yhden liikkeistä vaihdoin vaikeampaan (Punnerrus). Kesti varmaan tunnin, ennen kuin palauduin treenistä, istuminenkin oli vaikeaa...

Olen ehkä pikkuhiljaa alkanut oppimaan omaa elämänkatsomustani. Tai sanotaan, että tuntuu että sillä on jonkunlainen suunta, vaikka yritänkin elää hetkessä joka ikinen hetki. Koko ajan ei tarvitse olla kivaa, mutta jokaiseen hetkeen pitää keskittyä. "Tuleva hetki on jo kohta mennyt", joten en edes kirjoittaisi näitä tekstejä, jollei se antaisi minulle jonkunlaista tyydytystä.

Elämä on kasvamista ja kuolema on sen kukoistus. Kannattaa käyttää oma kasvuaika hyvin. Sitten ei tarvitse katua koskaan. Katuminen on turhaa, menneisyydessä elämistä.

Ei kommentteja: