maanantai 10. syyskuuta 2007

Kakkosvaihde.Joo, eli jäi tuossa vkoloppuna kirjoittelematta. Oli hommaa sen verran enemmän. Mutta referoidaan vkolopun syömiset/treenaamiset tähän:

Treenit:

Molempina päivinä (La ja Su) kävin Capoeiran intensiivikurssilla, 2x3 tuntia. Paljon liikkumista matalassa asennossa ja käsillä olemista (esim. kärrynpyöriä).

Capoeira oli todella hauskaa, etenkin pelaaminen Hoda:ssa, missä sai sitten tehdä oppimiaan asioita vapaasti harjoitusvastustajan kanssa.

Syömiset sen sijaan vkoloppuna olivat pienempi menestys. Proteiinimäärät jäivät reilusti alle niiden määrien mitä pitäisi syödä, varmaan juuri ja juuri alle ylläpitomäärän (90g). Roskaruokaan sorruin kahteen kertaan, sekä la että su. Eli viime viikolla tuli syötyä 4 cheat-ateriaa. Prkl.

Nyt, maanantaina kuitenkin aion parantaa tapani, ja aloittaa ääärimmäisen ankarat nollahiilaripäivät (Zero Carb Day). Tänään on ensimmäinen, en aio pitää näitä useammin kuin kahtena päivänä viikossa.

1. Aamupala: normaali aamupala, otin leipien ja lisäravinteiden lisäksi prodeshaken. Aamupalalla saa syödä hiilaripitoisia ruokia, nämä kuluu kyllä aamupäivän aikana jo pois.

2. Raejuustoa + tonnikalaa, n. 30g prodee, hiilareita ei juuri nimeksikään.

3. Sama kuin edellinen, neljä tuntia edellisestä syömisestä.

4. Prodeshake

Treenit illalla: Brazilian Jujutsu, 1½ tuntia. Oli sopivat reenit,viimekertaisiin treeneihin verrattuna kuitenkin kevyet.

5. NitroTech, palautuksena ja illan viimeisenä ateriana. Ennen nukkumaanmenoa kuitenkin kalanmaksaöljytabut(EFA), rauta, sinkki+magnesium (ZMA)

Lisätietoa päivän tekstistä:

Päivän kuva on kuva itsestäni, vuodelta 2002. Vaikka kyseessä onkin piirretty kuva, siitä voi hyvin huomata, kuinka leveä keskivartaloni tuolloin oli. Onneksi noista ajoista on jo aikaa.

Zero Carb Day (ZCD): näiden päivien aikana on tarkoitus aiheuttaa elimistössä hormonaalinen sekaannus. Veren sokeri menee päivän aikana todella alas, aineenvaihdunta hidastuu ja itseasiassa rasva palaa jonkin verran. Kun sitten seuraavana päivänä lisätään hiilareita, vaikka vain vähäsen, niin elimistö käyttää ne tehokkaammin hyväkseen, tehden aineenvaihdunnasta tehokkaamman. Tietyt hormonitasot nousevat seuraavien päivien aikana. Lihakset käyttävät hiilarit paremmin hyväkseen. (Tai ainakin näin muistelen ne Flex:stä lukeneeni=)

Ei kommentteja: