sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Brazialian Jujutsu Finnish Open 2007

Jees, kisat on takana.

Meni hyvin siihen nähden kuinka paljon on tuota lajitreeniä takana. Eihän tässä ole tosiaan käyty montaa kuukautta treenaamassa, eikä se tyyliin kerta, pari viikkoon mihinkään riitä. Nyt päätin kuitenkin panostaa ensi vuoden SM-kisoihin, niistälähdetään hakemaan sitten jo ihan ykköspaikkaa. Joten vastustajat, olkaa varuillanne, sillä täältä tulee Juji!

Mutta itse kisoista.

Hermostutti aika lailla ennen kisoja, onhan tämä ensimmäinen kerta BJJ-kisoissa. Ensimmäinen vastustaja oli todella isokokoisen näköinen, vaikka painoa oli suunnilleen saman verran. Oma kokemus oli, että olisin ollut johdossa alusta asti ja niinhän siinä kävikin. Jossain vaiheessa ottelua huomasin innostuvani liikaa, mutta pidin kuitenkin itseni tyynenä. Voitto oli makoisa.

Ottelun jälkeen aloin miettimään liikaa seuraavaa ottelua. Ja sitä seuraavaa. Mielessäni kävi: hitto, mähän voin voittaa tän koko pskan. Ajatus harhaili.

Seuraava ottelu menikin sitten aika pitkälti altavastaajana. Tuntui siltä, että kun vastustaja pääsi päälle, en saanut häntä siitä enää liikahtamaan. Kaveri pelasi hyvän, kontrolloidun ottelun ja parempi mies voitti. Onneksi olkoon hänelle! Itse sain siis täten pronssia.

Jälkeenpäin olen katsonut ottelun nauhalta (kiitokset huoltajalle kuvauksesta ja tuesta=) ja huomaan jättäneeni tekemättä monia asioita mitä olisi pitänyt yrittää tehdä. Eli treenin puutetta, ei näe paikkoja kun pitäisi... Yritin muuten toisessa ottelussa lopetustakin tätä selkeästi lihaksikkaampaa vastustajaani (<-kateellinen kommentti:) vastaan, mutta ilmeisesti kuristus ei ollut tarpeeksi sisällä.

Syömisistä en viitsi kirjoittaa muuta kuin sen, että perjantain jälkeen en ole syönyt yhtään terveellistä ateriaa, poislukien tämä ilta. Ryypiskeltyäkin tuli tuossa lauantaina (prkl).

Nyt pitäisi pitää parin päivän treenitauko, ns. ylimenokausi. Saas nähdä viitsiikö, vai paineleeko suoraan salille. Ensi viikolla olisi lukkopainin SMt, mutta ei taida kannattaa liian usein kisatakaan.

2 kommenttia:

Apronator kirjoitti...

Onnea menestyksestä. Ens vuonna sit kovemmilla panoksilla liikkeelle. Tsemppiä treeneihin ;)

Anonyymi kirjoitti...

hyperlink bridging cart directorate fueu queensland containment quota subscribing lutz conclusiona
lolikneri havaqatsu