maanantai 17. syyskuuta 2007

...Uphill.

Tuossa huomattiin jälleen tämän Blogin hyödyllisyys. Tosiaan, eilen töiden jälkeen kirjoitin tuon alla olevan tekstin. Kun olin saanut sen kirjoitettua, huomasin, että v__tti sen verran tää oma heikkous ja tekosyiden keksiminen, ettei ollut enää muuta vaihtoehtoa kuin lähteä. Ensin ollaan niin olevinaan soturia, sitten jäädään kotiin, kun "voi voi, on vähän pipi ja vähän väsyttää ja voi voi voi...". Prkl. Tuolla kadulla kävelee ihmisiä, jotka ei oikeasti pysty kävelemään tai tekemään muutakaan. Asennetta peliin.

Hitto, kun uuvuttaa. Ensinnäkin, lauantain treeni painaa vielä päälle. Toiseksi, nollahiilaripäivä vie voimat aika tehokkaasti pois. Tälle päivälle pitäisi saada vielä treeniä, mutta tuntuu silmissäkin jo niin pahalta, että lienee viisainta jättää BJJ-treenit väliin. Tosin tiedän senkin, että kun en sinne nyt mene, niin harmittaa prkleesti viimeistään siinä vaiheessa kun ollaan kisoissa eikä sitten pärjätä. Mutta ainakin ruokailujen puolesta tämä päivä on ollut ihan onnistunut.

Ruokailut tosiaan onnistuivat suhteellisen hyvin. Ruuat uppos ihan hyvin, enkä turvautunut lisäravinteisiin niin paljon.

1. Aamupala aivan normaalisti.
2. Raejuustoa
3. Raejuustoa+tonnikalaa

Treenit: BJJ 1½ tuntia, ½ tuntia siitä painia.

Loppuillasta lisäravinteiden varassa. Ihan ok, illalla aika loppu, kun treenaaminen ilman hiilareita vie mehut aika tehokkaasti. Tosin opettajamme salilla sanoi sen ihan oikein, että jos kunto loppuu painiessa, silloin painit väärin.

Ei kommentteja: