sunnuntai 2. syyskuuta 2007

NYT RIITTI!

Alkaa ottaa todella päähän tää flunssa. Itseasiassa niin paljon, että aloitin tänään jo jumpalla, vaikka onkin vielä aamuisin ja iltaisin yskäkohtauksia. Eilinen syöminen oli muuten aika onnetonta, söin loput siitä pizzasta toissa päivältä, patongin illalla ja ties mitä. En muistanut niitä eilen kirjoitella, joten nyt ne on jo unohtuneet. Olisiko näissä vkolopuissa juuri se mun kompastuskivi?

Offtopic: olin eilen katsomassa Syyskuun selkäsaunaa Tikkurilan urheilutalolla. Oli kyllä loistavin Suomessa näkemäni show ikinä, tämä oli suurimmaksi osaksi Starbuckin ja Ukonselän välisen matsin ansiota. Perhana, oikein inspiroi itteäänkin, kun näkee miesten todella antautuvan asialleen. Yleisö oli aivan liekeissä! Illan pääottelu (mestaruusottelu) jäi omasta mielestäni tuon Starbuck/Ukonselkä varjoon aika pahasti, vaikka arvasin tämän kyllä. Mietin ottelun jälkeen että "tuosta on paha panna enää paremmaksi". Sympatiat olivat raakalaismaisen Ukonselän puolella, mutta peli on kovaa:)

Tämän päivän syömiset:

1. Perusaamupala: pari leipää, tuoremehua, kananmuna, kahvia. Ei prodee.

Treeni: hommasin sellaisen painoliivin (Prismasta n.27€, 10kg), johon tuli mukaan 2kg pienet painosäkit. Itse ohjelman suoritin rauhalliseen tahtiin, 3x kierros läpi, painoliivi päällä.

Punnerrukset: kädet käsipainoilla, jalat hieman kohotettuina, 10 toistoa
Voimapyörä: koska oli tuo liivi päällä, niin tein liikkeen polviltaan. 10 toistoa
Vipunostot kahvakuulalla (8kg): perussettiä, tosin ajattelin lisätä näihin, jos näitä nyt tekee vielä vastaisuudessa, staattiset loppupidot joka sarjaan. Ehkä jopa 30sec? 10 toistoa
Maastaveto 2x30kg käsipainot (ja tietty painoliivi, yhteispaino siis n.70kg): 10 toistoa

Loppuvetona kokeilin vielä käsinseisonnalta tehtyjä olkapääpunnerruksia ilman painoliiviä. toistoja vaivaiset 6+3, mutta onhan tässä ollut taukoakin pari viikkoa. Ihan ok treenit, kevyet.

2. Välipala: 2dl prodejauhetta

3. Syömässä vanhempien luona. tästä on vaikea sanoa, mitä kaikkea söi, ainakin salaattia ja jauhelihapita -hässäköitä. Oikein hyviä, mutta millaisia kaloripommeja? Jälkiruuan aikana oli kyllä vaikea tyytyä pelkkään kahviin, kun tarjolla oli jäätelöä, suklaata, vaniljakastiketta, mustikkapiirakkaa... Mutta ilmeisesti makeanhimo alkaa antamaan pikkuhiljaa periksi. Ei ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa.

4. Patonki. Patongin sisällä teriyaki maustettua kanaa, salaattia, tomaattia ja kananmunaa. patonki itsessään oli juustolla kuorrutettua. Leipää ihan liikaa, paljon hiilareita. Toinen puolikas on huomiselle. En usko että tulen tekemään tätä toiste ainakaan samalla kaavalla. Juomaksi olut 0,33.

Päivän 2. treeni: Tälle päivälle sain väännettyä vielä yhden harjoituksen. otin musiikkikappaleen (kesto 2:35) ja sinä aikana maksimimäärä punnerruksia painoliivi päällä. 36 toistoa. Huh.

5. Iltapala, maitokaakaoproteiini -juoma + normaalit lisäravinteet: ZMA, kalanmaksaöljykapselit 2g, valkosipulikapseli.

Ei kommentteja: