tiistai 4. syyskuuta 2007

Selkäsauna

1. Tänään oli aikainen aamu, ehdin vetäistä prodeshaken huiviin ennen töihin lähtöä.

2. Iso patonki huoltoasemalta, täytyy sanoa, että oli yksi maailman p____mista patongeista ikinä. H___tin iso leipä ja ihan onnettomat täytteet. Täytyy näiltä huoltiksilta ostaa vaan noit kinkkupaketteja, niin pysyy päivän kalorisaanti kurissa.

3. Päivällä pelkkä kahvi ja prodeshake (maustamattomasta herasta ja glutamiinista).

4. Iltapäivällä Rahka+ananaspurkki. Edelleen maistuu oikein hyvältä...

Treeni.
Tämän treenin alkuperäinen nimi on "Worse Than TFU" gymjones.com-sivustolta. Töissä tuli töpättyä, joten ainoa oikea ratkaisu oppimiseen on ruumiillisen kurituksen kautta. Tarkoitus oli aiheuttaa kerralla paha olo, mutta treeni kohdistuikin enemmän lihasrasitukseen (muscular endurance). Treenin jälkeen päätin antaa treenille suomalaisen nimen, osaksi kunnioitusta viime vkoloppuista pro wrestling-tapahtumaa kohtaan, toiseksi nimi osuu aika hyvin kohdalleen:

Selkäsauna
102kg maastaveto
Leuanveto
Dippi (oikea dippi, eikä mikään jalat penkillä versio!)

Toistot: 10->1, eli kymmenen sarjaa, jokaisella sarjalla yksi toisto pois. Laitoin ajanlaskun käyntiin, ettei mene ihan seisoskeluksi. Nyt jo, tunti treenien loppumisen jälkeen, selkä on aivan romuna->siitä nimi Selkäsauna. Aikaa meni 24:02.

5. Palautusjuoma. Kun selkäsauna oli kärsitty, niin ajattelin ottaa kunnon palautusjuoman, jossa 50/50 hiilari/prodesuhde. Pääsee sitten aamulla sängystä ylös:)

6. Rahka + ananaspurkki

Olen tässä vähän suunnitellut pitäväni taas noita nollahiilaripäiviä, ehkä kerta viikkoon olisi aika hyvä. Huomenna saattaisi olla sellainen päivä, katsotaan.

7. Maitoprode+ lisäravinteet (EFAt, valkosipulikapseli, ZMA)

Ei kommentteja: