keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Koettelemuksia... ravinnollisesti.Tuntuu, että antaa periksi vähän liian usein. Sitä haluaa jotenkin aina palkita itseään jonkun suorituksen tekemisestä. Yleensä tuo palkinto on jotain ruokaa... hyvää sellaista. Itse kun en vaan noita proteiinijuomia osaa oikein mieltää hyvänmakuisiksi millään. Tosin tuohonkin löysin poikkeuksen, maanantaina oli taas ZCD, ja ostin saliltani Fastin näitä valmiita Zerocarb-juomia pari kappaletta. Kyllä nuo ainakin jotenkin palkitsi BJJ-treenien jälkeen.

Aamuisin olen saanut tehtyä jumppaa! Maanantaina tein muutaman Hindukyykyn ja punnerruksen. Tiistaina 55:sia sarjan, liikkeinä punnerrukset ja kyykyt. Tänään keskiviikkona 55:sia kolme liikettä (punnerrukset, voimapyörä ja kyykkyhypyt), joka alkoi jo olemaan aika rankka. Aikaa en ole viitsinyt ottaa, kun ei ole tarkoituskaan ottaa mitään ökytreenejä heti aamusta. Mutta kyllä noissa hiki tulee.

Syömiset eilen: aamupala suht normaalisti, päivällä yksi prodeshake, Subwayn patonki, illalla rahka+ananaspurkki, valmispizza(?!) ja illalla normisetit: maitoprodeshake. Meni vähän hunningolle.

Tänään (keskiviikkona)

Syömiset:

Aamulla myöhäisempi lähtö töihin, aamulla tosiaan tuo jumppa. Normiaamupala, töissä rahka+ananaspurkki. Yksi prodeshake.

Kieltämättä nyt alkaa huomaamaan tuon dieetin purreen. Ero viimekertaiseen (2003) kuntoon on kyllä aikamoinen. Silloin kun teki niin paljon enemmän tuota bodaustyylistä ohjelmaa, niin lihakset oli paljon enemmän näkyvillä, nyt näyttää vaan... no. Laihalta. Täytynee alkaa harrastaa taas bodausta :) Tuskin. Kun kuitenkin pitää harjoitella lajinomaisesti. Lisäksi nuo liikkuvammat treenit (gymjones-tyyliset) on enemmän mun mieleen. Ei tarvii koko ajan pelätä sitä ylikuntoa, kun vaan malttaa ottaa tarpeeksi lyhyet treenit. Katsotaan nyt vielä jonkun aikaa näillä ruokavalioilla. Huomenna laitan kuvan siitä, millainen kroppa on hakusessa...

Ei kommentteja: